Νέος προπονητής στο τμήμα στίβου του Αίαντα Σαλαμίνας ο Δημήτρης Τσιμούρας Νέος προπονητής στο τμήμα στίβου του Αίαντα Σαλαμίνας ο Δημήτρης Τσιμούρας
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, με τον Διπλωματούχο Προπονητή Στίβου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΜΟΥΡΑ !... Νέος προπονητής στο τμήμα στίβου του Αίαντα Σαλαμίνας ο Δημήτρης Τσιμούρας

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, με τον Διπλωματούχο Προπονητή Στίβου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΜΟΥΡΑ !



Ο νέος Προπονητής μας αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Τμήματος Στίβου, με στόχο ο Σύλλογος μας να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών.

Είναι απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού ( ΤΕΦΑΑ ) Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Επίσης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Α/βαθμια και στην Β/βαθμια Εκπαίδευση επί 20ετιας,τα τελευταία δεκαπέντε (15) έτη στο Γυμνάσιο Αιαντείου Σαλαμίνας.



Είναι Προπονητής Ακαδημιών Ποδηλασίας του ΄΄Π.Ο.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ΄΄, Προπονητής Ενηλίκων σε αγωνίσματα Δρόμων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, Ορεινού τρεξίματος και Τριάθλου. Ενεργός Αθλητής σε αγώνες κυρίως Ορεινού τρεξίματος τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία στιγμή την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα sky running στις Δολομιτικές Άλπεις το έτος 2019.Τον καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του !Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε !!!



error: Content is protected !!