Σημαντικό τρίποντο στο Χαλκιοπούλειο η Σαλαμίνα Σημαντικό τρίποντο στο Χαλκιοπούλειο η Σαλαμίνα
Η Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα από το Χαλκιοπούλειο, επικρατώντας 4-2 της επίσης νεοφώτιστης Λαμίας με ανατροπή. Οι νησιώτες έφτασαν τους 14 βαθμούς και συνεχίζουν την... Σημαντικό τρίποντο στο Χαλκιοπούλειο η Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα από το Χαλκιοπούλειο, επικρατώντας 4-2 της επίσης νεοφώτιστης Λαμίας με ανατροπή. Οι νησιώτες έφτασαν τους 14 βαθμούς και συνεχίζουν την σταθερή τους πορεία, τρεις έχει η ομάδα της Φθιώτιδας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και ισοβαθμεί με την Υπεροχή.



Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου, που έπαιξε με αρκετές απουσίες (τέσσερις τιμωρημένοι και ένας τραυματίας) αιφνιδιάστηκε από το εντυπωσιακό ξεκίνημα των γηπεδούχων, που μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και το εξαργύρωσαν με δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά του αγώνα. Το πρώτο μπήκε με ανάποδο ψαλίδι του Βαρυπάτη και το δεύτερο με εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.



Παρ’ όλα αυτά, η Σαλαμίνα έδειξε χαρακτήρα και μέχρι το ημίχρονο είχε φέρει τούμπα το ματς με τρία γκολ μέσα σε ένα λεπτό και συγκεκριμένο στο 19′. Δυο γκολ του Ζότο και ένα του Κοροβέσι άλλαξαν άρδην το σκηνικό και πλέον είχε το μομέντουμ. Για τη Λαμία ήταν μια ψυχρολουσία, καθώς γκρεμίστηκε γρήγορα ό,τι έχτιζε σε όλο το πρώτο μέρος.



Στο δεύτερο μέρος, το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα. Η Λαμία έκανε την προσπάθειά της να ισοφαρίσει και η Σαλαμίνα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Μάλιστα κατάφερε στο 34′ να πετύχει και τέταρτο γκολ με κοντινό πέναλτι του Κοροβέσι, ο οποίος της έδωσε “μαξιλαράκι” δύο τερμάτων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!