ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΟΛΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ»! ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΟΛΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ»!
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αφού, λοιπόν, η Αμερική έλυσε και συνεχίζει να λύνει τα προβλήματα όλου του κόσμου, συν τα δικά μας, όποτε αυτό... ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΟΛΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ»!

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αφού, λοιπόν, η Αμερική έλυσε και συνεχίζει να λύνει τα προβλήματα όλου του κόσμου, συν τα δικά μας, όποτε αυτό χρειαστεί, στέλνει για την Ελλάδα τους χρησμούς της μέσω του πρεσβευτή της των ΗΠΑ κ. Τζώρτζ Τσούνη, ο οποίος μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», είπε πως οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας πρέπει να γίνονται και Έλληνες!



Ίσως εμπνεόμενος από το αρχαίο «πιστεύω», το οποίο χαρακτήριζε τον «πάντα μη Έλληνα, βάρβαρο», οπότε η πρότασή του, θα πιάσει τόπο.

Παραθέτω κάποια από τα ρηθέντα του, όπως τα διάβασα στις εφημερίδες και οι κρίσεις δικές σας:



«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Και άλλα ερανίσματα:

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”.



»Αυτό, δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, καθώς σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.

»Γιατί, ποιός ξέρεις άραγε ποιό από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».

error: Content is protected !!