ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αέναα ακούραστος ο Πρωθυπουργός μας, εχθές Σάββατο κίνησε μετά του Υπουργού Ανάπτυξης και έφτασαν στην Κερατέα, όπου και επισκέφθηκαν και... ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αέναα ακούραστος ο Πρωθυπουργός μας, εχθές Σάββατο κίνησε μετά του Υπουργού Ανάπτυξης και έφτασαν στην Κερατέα, όπου και επισκέφθηκαν και ένα «σούπερ-μάρκετ».

Απώτερος σκοπός της επίσκεψής τους ήταν, να διαπιστώσουν εκ του σύνεγγυς αν όλα πάνε καλά σύμφωνα με τις κυβερνητικές υποδείξεις και φυσικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρουν κάτι, λάθος.



Μόνο που οι καταναλωτές, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί μέσα, όταν ρωτήθηκαν από τους ίδιους αν είναι ευχαριστημένοι από τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, αυτοί, μάλλον τους δυσαρέστησαν λιγάκι, αναφέροντας πως με τις τιμές δεν μπορούν να βρουν και κάτι θα πρέπει να γίνει, πέρα από τα καλάθια των νοικοκυριών και τα άλλα ταμπελάκια των εκπτώσεων.

Ίσως, επηρεασμένοι και από την απόφαση του ΙΝΚΑ να μποΪκοτάρουν οι καταναλωτές κάποια προϊόντα, κάποιων εταιριών οι οποίες συνεχώς ανεβάζουν τις τιμές και στις οποίες μάλιστα τέθηκαν και ορισμένα πρόστιμα.



Ίσως πάλι και από την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία απεκάλυψε ότι ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο ανέβηκε στο 3,4%, έναντι 1, 6,% του Σεπτεμβρίου.

Όπως όμως και αν σκέφτηκαν και εκφράστηκαν, ένα πράγμα και μόνο μετράει.



Ο Πρωθυπουργός τους διαβεβαίωσε πως καταλαβαίνει τα παράπονά τους και τους επανέλαβε πως η Κυβέρνηση είναι συνεχώς δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές.

«Η Κυβέρνηση, θα είναι πάντα εδώ», τους υποσχέθηκε. 

error: Content is protected !!