Ονειρεμένη εμφάνιση η Σαλαμίνα απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου Ονειρεμένη εμφάνιση η Σαλαμίνα απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου
Τους 17 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έφτασε η Σαλαμίνα, η οποία ήταν εξαιρετική απέναντι στον Ερμή... Ονειρεμένη εμφάνιση η Σαλαμίνα απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου

Τους 17 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έφτασε η Σαλαμίνα, η οποία ήταν εξαιρετική απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου και επικράτησε με το εμφατικό 10-4 στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός”.



Οι γηπεδούχοι του Διονύση Νικολακόπουλου ήταν καλύτεροι από την αρχή ως το φινάλε απέναντι σε έναν Ερμή που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που έχουμε συνηθίσει την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στους 16 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα.

Ο Ζότο άνοιξε το σκορ για τη Σαλαμίνα, με τους Τάνκα, Χατζηφωτίου και Κοροβέσι (πέναλτι κοντινό) να παίρνουν την σκυτάλη και να διαμορφώνουν το 4-0. Ο Γκαϊφύλλιας με φάουλ μείωσε και ο Κουνταρδάς έγραψε το 4-2 του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και δημιούργησαν προσδοκίες για το β’ μέρος.



Ο Τάνκας έγραψε το 5-2 για τη Σαλαμίνα, με τους Ζότο, Κοντογεώργη και Χατζηφωτίου να φέρνουν το σκορ στα επίπεδα του 8-2. Πλέον, δεν υπήρχε γυρισμός και το τρίποντο είχε “κλειδώσει” για τους νησιώτες.



Ο Τζίμας μείωσε σε 8-3, οι Τάνκας και Κοντογεώργης έκαναν το 10-3 και απλά ο Καφίρης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μια νίκη πέρα ως πέρα δίκαιη για τη Σαλαμίνα απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!