Τα σπασμένα μάρμαρα στον Άγνωστο Στρατιώτη και η νύφη που σκόνταψε Τα σπασμένα μάρμαρα στον Άγνωστο Στρατιώτη και η νύφη που σκόνταψε
Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα πεζοδρόμια μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη θυμίζοντας τις πορείες των αγανακτισμένων… Μια όμορφη εικόνα από τον άγνωστο στρατιώτη σας... Τα σπασμένα μάρμαρα στον Άγνωστο Στρατιώτη και η νύφη που σκόνταψε

Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα πεζοδρόμια μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη θυμίζοντας τις πορείες των αγανακτισμένων…

Μια όμορφη εικόνα από τον άγνωστο στρατιώτη σας παρουσίασε την Παρασκευή ο ΒΗΜΑτοδότης που βρέθηκε στο Σύνταγμα και απαθανάτισε μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη τους νεόνυμφους Ισχάν και Εσρά που μόλις είχαν προσγειωθεί από την Κωνσταντινούπολη και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη καθώς ξεκινούσαν το ταξίδι του μέλιτος στη χώρα μας.



Το μάτι των πιο παρατηρητικών όμως πέραν του νυφικού, της ανθοδέσμης και της απουσίας γραβάτας από το γαμπριάτικο κοστούμι θα έπεσε και στα σπασμένα μάρμαρα του πεζοδρομίου μπροστά από το πιο κεντρικό μνημείο της πρωτεύουσας, που αποτελούν αναμφίβολα «παραφωνία» σε μια φωτογραφία ζωής για το ζευγάρι.



Ο ΒΗΜΑτοδότης επέστρεψε στο σημείο και οι εικόνες που κατέγραψε δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικές…

«Είναι ντροπή για την χώρα»

«Είναι ντροπή για την χώρα, ντροπή για τους υπεύθυνους που χρόνια τώρα τους έχουμε επισημάνει να τα συντηρήσουν, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω (Ησαΐας 40.3 και Κατά Ματθαίον…).

Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για ένα τόσο σημαντικό θέμα που είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο τουρίστας όταν επισκέπτεται την Αθήνα. Άκουσα πολλές φορές αρμόδιους και μη να μιλούν (να υποστηρίζουν ή να κατακρίνουν) τον μεγάλο περίπατο, να κάνουν λόγο για τις κάμερες, εάν θα ανοίξει ή όχι η Βασ. Όλγας αλλά καμία συζήτηση για τα μαρμάρινα πεζοδρόμια του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Προχθές εμφανίστηκε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Τουρκία στον Άγνωστο Στρατιώτη, μόλις είχαν παντρευτεί και ήρθαν στην Ελλάδα για ταξίδι του μέλιτος.



Η νύμφη θέλησε να φωτογραφηθεί μπροστά στη Βουλή, να βάλει την πρώτη φωτογραφία του γάμου τους στο γαμήλιο άλμπουμ τους, αλλά σκόνταψε σε ένα μάρμαρο που ήταν σπασμένο. Ντροπή…» σχολιάζει καυστικά ο ΒΗΜΑτοδότης.

tovima.gr

error: Content is protected !!