ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Με τίποτε δεν σταματά την κίνηση γύρω από τον εαυτό της, η Γη.  Έτσι ακριβώς, όπως γύρω από τον εαυτό... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Με τίποτε δεν σταματά την κίνηση γύρω από τον εαυτό της, η Γη.  Έτσι ακριβώς, όπως γύρω από τον εαυτό μας και για τον εαυτό μας κινούμαστε όλοι.

Διεθνώς, λέει, θα αυξηθεί η τιμή της ζάχαρης, λόγω κακοκαιρίας. Α, αυτή η κλιματική καταστροφή!



Κι ενώ η Ρωσία ανακοινώσει ένα νέο υπερσύγχρονο πυρηνικό υποβρύχιο, ένα παλαιότερης τεχνολογίας βρετανικό «έμεινε» από κάποιο μετρητή στα βάθη του ωκεανού, με κίνδυνο τα πυρηνικά που κουβαλούσε να βγουν να κολυμπήσουν.

Εκατόν εξήντα ντελιβαράδες, στην χώρα μας, έχουν χάσει την ζωή τους από την αρχή του χρόνου, ένεκα,  λέει, της δεκατριάρωρης εργασίας τους. Αναφορά στις παράλογες …πτήσεις τους, δεν γίνεται.

Στις ΗΠΑ, συγχωροχάρτι λαμβάνουν οι στρατιωτικοί, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και τους είχαν απολύσει. Επειδή το στρατιωτικό προσωπικό ελαττούται, τους ζητούν να επιστρέψουν πίσω στις θέσεις τους.



Εντωμεταξύ, η «Moderna», παραδέχθηκε πως τα εμβόλια mRna, προκαλούν καρκίνο και γενετικά προβλήματα.

Έκανε τον σταυρό του μπασκετμπολίστας εν ώρα αγώνα και η διαιτήτρια τον αφόρισε!

Υπάρχουν και Υπουργοί, οι οποίοι δεν πληρώνουν τις συνδρομές τους και βουλευτές όπως και κόμματα που χρωστούν εκατομμύρια στο Δημόσιο ή σε Τράπεζες, και ωστόσο στην Καλαμάτα κατάσχεσαν σπίτι γυναίκας, η οποία χρωστούσε 8.000 ευρώ στον ΕΝΦΙΑ και με τις προσαυξήσεις μέσα σε πέντε χρόνια, είχαν αυξηθεί κατά 3.500 ευρώ.

Πρόκειται να προκηρυχθούν θέσεις διοικητών στα ελληνικά νοσοκομεία, άσχετα με το αν το προσωπικό που θα διοικούν ελαχιστοποιείται και τα εργαστήρια κλείνουν.

Στην Αργεντινή, ο πληθωρισμός έφτασε στο 143%, ώστε μπορούμε να παρηγοριόμαστε.

Μιά η κλιματική αλλαγή, από την άλλη η πείνα και η λειψυδρία, και αναπτύσσονται μύριες όσες ασθένειες, ενώ αναβιώνει και εξελίσσεται θανάσιμα η ιλαρά και ακολουθούν και άλλες παλιές και νέες που θα μας αποδεκατίσουν τελικά, και αναρωτιέται κανείς για τις επιτεύξεις της επιστήμης που αποδεικνύονται, κάποιες φορές, έωλες.



Σε ένα δις αγγλικές λίρες, ανέρχονται τα οικονομικά περιουσιακά στοιχεία του πρίγκιπα του  Χάνει, όποιος σε αυτή τη ζωή δεν γεννήθηκε πρίγκιπας.

Στην Ελλάδα, 7 στους 10 πολίτες, αδιακρίτως φύλου ηλικίας 18 έως 34 ετών, παραμένουν στεγασμένοι και διατρεφόμενοι από τις οικογένειές τους, ελλείψει οικονομικών πόρων, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat

With ελληνική  language how τα πάμε; Cool bro,  ακόμη something έχει μείνει…

error: Content is protected !!