ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ο λαλίστατος έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, μου παρέχει και σήμερα πλείστες όσες πληροφορίες, για το πώς πορεύεται η ζωή μας... ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ο λαλίστατος έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, μου παρέχει και σήμερα πλείστες όσες πληροφορίες, για το πώς πορεύεται η ζωή μας στην χώρα αυτή την οποία ζούμε.

«Στηρίζουμε μεσαία τάξη και ευάλωτους», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός μας, ο οποίος άλλωστε είχε πει πριν ένα-δυό χρόνια πως εκείνος ουδέποτε θα μπορούσε να επιβιώσει με τετρακόσια και πεντακόσια ευρώ τον μήνα.



Επειδή όμως οι Έλληνες είναι άνθρωποι παντός καιρού, καλούνται, αύριο, να υποστούν μεταξύ άλλων και αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, ενώ οι της μεσαίας τάξεως ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι πολλοί, μεταξύ των οποίων νοσοκομειακοί, αυτοκιντιστές και πολλοί άλλοι, απεργούν σήμερα και κατεβαίνουν στους δρόμους με διαδηλώσεις κατά των νέων μέτρων και της ακρίβειας, η οποία συνεχίζει να αποδεκατίζει τα ελληνικά νοικοκυριά.



Η Κυβέρνηση, στηρίζει την αύξηση του ΦΠΑ στην ανάγκη εισροής ύψους 1,6 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία, καθώς μάλιστα, όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, άλλες χώρες, οι οποίες χαμήλωσαν τον ΦΠΑ, σήμερα δεινοπαθούν στον οικονομικό τομέα.



Τόνισε μάλιστα πως δεν θα κάνει βήμα πίσω στις μελετημένες αποφάσεις του, καθώς μάλιστα έχει την εντολή διακυβέρνησης της χώρας του 41% των ψηφισάντων στις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές.

error: Content is protected !!