Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 8-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Καματερού Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 8-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Καματερού
Την 9η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε η ΑΕΚ, φτάνοντας τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του... Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 8-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Καματερού

Την 9η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε η ΑΕΚ, φτάνοντας τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα, εκμεταλλευόμενη και την απώλεια βαθμών του Δούκα, ο οποίος είναι στο -2, αλλά έχει ματς λιγότερο.



Η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη επιβλήθηκε με το ευρύ 8-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Καματερού. Εκπληκτική εμφάνιση του Σάλας, που σημείωσε τέσσερα γκολ και ήταν ο κορυφαίος των κιτρινόμαυρων.  

Και όμως, το παιχνίδι ως το 18′ ήταν ισόπαλο χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες φάσεις, βρίσκοντας δύο γρήγορα γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τον Φίτο και τον Σάλας για το 2-0.  



Στο β’ μέρος, οι Ταρνανίδης, Σάλας έκαναν το 4-0, προτού μειώσει ο Τάνκας για τους νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου, που έμειναν στους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα.  

Ο Τροβάτο έκανε το 5-1. Οι Σάλας και Μάνος σκόραραν για το 6-1 και το 7-1 αντίστοιχα, ενώ ο πρώτος διαμόρφωσε το τελικό 8-1 στο 38′, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων στον αγώνα.



error: Content is protected !!