ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ακούω λοιπόν, όλα αυτά τα επιχειρησιακά προγράμματα, με τα οποία «περνάμε από το σήμερα στο αύριο», με τη  επιχορήγηση της... ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ακούω λοιπόν, όλα αυτά τα επιχειρησιακά προγράμματα, με τα οποία «περνάμε από το σήμερα στο αύριο», με τη  επιχορήγηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και χαίρομαι ειλικρινά.

Αυτό δε, το οποίο με ικανοποιεί ιδιαίτερα, είναι το γεγονός, ότι Θεού θέλοντος, σε λίγα χρόνια, θα δούμε για μία ακόμη φορά να πηγαίνει μπροστά και να επιστρέψουμε στο καθεστώς της ευημερίας, αν όχι στον καιρό όπου οι πρόγονοί μας «έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα».



Φαντάζομαι λοιπόν, πως σε λίγα μόνο χρόνια, όχι μόνο θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, αφού ήδη αρχίσαμε να αυξάνουμε μισθούς και συντάξεις ύστερα από στασιμότητα δεκαπέντε χρόνων, έστω και με τριάντα ευρώ τον μήνα για όσους λαμβάνουν σύνταξη, -για παράδειγμα-, χιλίων ευρώ, -ήτοι τα μισά για όσα λαμβάνουν το ήμισυ και τα μισά του μισού, ήτοι έξη ευρώ τον μήνα για όσους λαμβάνουν την κοινωνική σύνταξη των διακοσίων.

Σκέπτομαι, λοιπόν, μία νέα Ελλάδα, όπου η παιδεία θα έχει βρει πλέον τον δρόμο της, θα ανθούν οι Τέχνες και τα Γράμματα, οι εθνικοί δρόμοι  και οι των πόλεων και των χωριών θα θυμίζουν Παρίσια και Ατλαντίδες, όπως ήδη ξεκίνησε να γίνεται στην Αθήνα με τον «μεγάλο περίπατο» λίγων μέτρων, όπου τα αντιπλημμυρικά έργα θα έχουν επιτελεσθεί, όπου δεν θα καίγονται δάση, όπου δεν θα υπάρχουν χωματερές ακόμη και μέσα στις πόλεις, που δεν θα κοιμούνται ζηγτιάνοι στους δρόμους για να τους αποθανατίζουν με τα κινητά τους οι τουρίστες, ως σουβενίρ.



Τέλος πάντων, λοιπόν, σκέπτομαι πως θα είναι, επιτέλους, η Ελλάδα χωρίς ταβάνια σχολείων, νοσοκομείων και άλλων ευαγών Ιδρυμάτων να πέφτουν στα κεφάλια των οικούντων, σχολεία που δεν θα στεγάζονται σε κοντέΐνερς και αντίσκηνα, νοσοκομεία με γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό, τραίνα που δεν θα εκτροχιάζονται, με σωστές υποδομές, χωρίς «δομές» για κάθε ατυχούντα, με τους Έλληνες που εγκατέλειψαν την χώρα μας πάλι πίσω, και άλλα πολλά τέτοια.

Φανταστείτε την Ελλάδα μας χωρίς εγκληματίες, χωρίς διαφθορά, χωρίς ακρίβεια, χωρίς τώχεια, έναν σωστό Παράδεισο, ευγνωμονούντες την Ευρωπαϊκή Ένωση σε  συμπαραγωγή με την Ελλάδα.



ΥΓ. Θα μπορούσατε κύριε Σκρέκα, να μας πληροφορήσετε σε ποιά ακριβώς σούπερ μάρκετς διατίθενται αυτά τα οκτακόσια εξήντα οκτώ (868) προϊόντα μόνιμης έκπτωσης 5%, γιατί στα δικά μας βρίσκουμε μόνο γύρω στα είκοσι, οπότε να μπορούμε να απολαύσουμε και τα υπόλοιπα οκτακόσια σαράντα οκτώ;

error: Content is protected !!