ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ … ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ …
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ο κόσμος φλέγεται. Ο κόσμος-μας φοβάται το ίσως αναπόφευκτο, ο κόσμος μας απειλείται από ένα πυρηνικό ξέσπασμα και προσεύχεται για... ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ …

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ο κόσμος φλέγεται. Ο κόσμος-μας φοβάται το ίσως αναπόφευκτο, ο κόσμος μας απειλείται από ένα πυρηνικό ξέσπασμα και προσεύχεται για την αποτροπή τέτοιων γεγονότων.

Η ζωή μας, γίνεται όλο και πιο επισφαλής, μας κατατρέχει η φτώχεια, μας περικλείει η πείνα, χάνουμε πατρίδες και ζωές, το μέλλον μας ζοφερό όσο ποτέ.

Τα κράτη, όλα, βρίσκονται στο χείλος του οικονομικού γκρεμού και πάρα-πολλά εξ’  αυτών έχουν ήδη κατακρημνισθεί.



Ωστόσο, εμείς οι νοήμονες άνθρωποι, οι οποίοι όλα τα ξέρουμε και όλα τα διευθετούμε, -όπως με έπαρση νομίζουμε-, «διαράκι» δεν δίνουμε, κατά βάθος για όλα αυτά, όσο και αν μας πλήττουν, όσο και αν παραπονιόμαστε για την ύπερξη και απειλή τους εναντίον μας.

Θα τρελαινόμασταν, ίσως, αν διαθέταμε λίγο περισσότερο μυαλό να ασχοληθούμε με τα βασικά μας προβλήματα, γι’  αυτό και  σκεπτόμαστε πιο ελαφρά, ασχολούμαστε με τα ευτράπελα και κατορθώνουμε να ζούμε σε μία σφαίρα ανέκοπης ανεμελειάς.



Έτσι,   διενεργούμε «γκάλοπς», οργανώνουμε «πάρτις» ποικιλομόρφων τάσεων και εκφράσεων, και γενικά υιοθετούμε, ακόμη και ως τρόπο ζωής, καθετί το ευτράπελο.

Παγκόσμιο «γκάλοπ», λοιπόν, έφερε στην κορυφή του πιο σέξυ «καραφλού» άντρα του κόσμου, τον πρίγκιπα του αγγλικού θρόνου Γουΐλλιαμς.



 Στο Βέλγιο, ετοιμάζεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ερωτο-σεξουαλική αδημονία, το μεγαλύτερο στον κόσμο «πάρτι» σεξουαλικής ανταλλαγής ζευγαριών.

Άλλο «γκάλοπ» παγκοσμίου επιπέδου, φέρνει την ελληνική γλώσσα στην τετάρτη θέση σεξουαλικών γλωσσών.

error: Content is protected !!