Με σούπερ Τάνκα η Σαλαμίνα νίκησε την ΑΕΛ Με σούπερ Τάνκα η Σαλαμίνα νίκησε την ΑΕΛ
Η εξαιρετική φέτος Σαλαμίνα πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επιβλήθηκε 6-2 της ΑΕΛ Futsal... Με σούπερ Τάνκα η Σαλαμίνα νίκησε την ΑΕΛ

Η εξαιρετική φέτος Σαλαμίνα πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επιβλήθηκε 6-2 της ΑΕΛ Futsal στο “Νίκος Γραμματικός” και έφτασε τους 20 βαθμούς έπειτα από 12 αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League, ενώ οι βυσσινί έμειναν στους επτά.

Οι νησιώτες προηγήθηκαν 2-1 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φρόντισαν να τελειώσουν το παιχνίδι στο β’ μέρος, όταν με τρία αναπάντητα γκολ έφτασαν στο 5-1 και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Οι Θεσσαλοί μείωσαν σε 5-2 και οι γηπεδούχοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 6-2. Καλύτερη η Σαλαμίνα, πήρε δίκαια το τρίποντο.

Ο Τάνκας με δύο γκολ έδωσε “μαξιλαράκι” στην ομάδα του, για να μειώσει ο Δημολιός. Στο β’ μέρος, ο Χατζηφωτίου πέτυχε δύο τέρματα για το 4-1 και ακολούθως ο Τάνκας σημείωσε το πέμπτο γκολ της Σαλαμίνας. Ο Καπετάνης μείωσε για την ΑΕΛ Futsal και ο Τάνκας ολοκλήρωσε την εκπληκτική του εμφάνιση, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων.

error: Content is protected !!