ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, με τον έμπειρο Προπονητή κ. ΧΡΗΣΤΟ ΤΑΣΣΗ ! Μέσα... ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, με τον έμπειρο Προπονητή κ. ΧΡΗΣΤΟ ΤΑΣΣΗ !

Μέσα σε λίγες μέρες αξιολογήθηκαν αρκετοί Προπονητές, και από όλους ζητήθηκε να αξιολογήσουν την Ομάδα μας, και να παρουσιάσουν το πλάνο τους.

Τελικά επιλέχθηκε ένας έμπειρος και καταξιωμένος Προπονητής ο κος Τάσσης, που ταιριάζει με την φιλοσοφία, τους στόχους, και το πλάνο της Διοίκησης μας. Ο νέος Προπονητής αναλαμβάνει την Τεχνική καθοδήγηση της Ανδρικής ομάδας μας, προκειμένου αυτή να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών !

Ως Ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί με επιτυχία σε Ατρόμητο Αθηνών, Κέρκυρα, Ατρόμητο Πειραιά, Ηλιούπολη και άλλες Ομάδες, ενώ στην Προπονητική του καριέρα έχει αναλάβει στο παρελθόν την Τεχνική Ηγεσία των Ομάδων Προοδευτική, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Άρη Πετρούπολης, Ελλάς Ποντίων, Π. Φάληρο, Θρίαμβο Αθηνών, Αμπελακιακό, και πρόσφατα στον Άρη Βούλας.

* Coach σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου !!!

error: Content is protected !!