ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σε πολύ λίγο καιρό, η Ελλάδα μας,δεν θα είναι όπως την ξέραμε. Αλλάζουν τα πάντα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο... ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σε πολύ λίγο καιρό, η Ελλάδα μας,δεν θα είναι όπως την ξέραμε. Αλλάζουν τα πάντα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Κατά την δεύτερη θητεία της, η Κυβέρνησή μας, χαιρούσης της απόλυτης εμπιστοσύνης του 41% των Ελλήνων ψηφοφόρων, έχει βαλθεί να φέρει ριζικές μεταβολές στα πάντα και για τους πάντες.



Τέρμα στους φοροδιαφεύγοντες, οι οποίοι ακόμη και για ελάχιστα χρέη προς το Δημόσιο, θα είναι δυνατόν να χάνουν ακόμη και το σπίτι τους. Η οικονομία μας έτσι θα γνωρίσει λαμπρές ημέρες ευεξίας.

Τέρμα και στους μπαγκαμπόντηδες, οι οποίοι μέχρι σήμερα, ακόμη και με πλημμελήματα διαφεύγουν της τιμωρίας και γυρνούν ελεύθεροι, ήτοι δεν πληρώνουν τίποτε για να μεταμεληθούν.



Τέρμα και στις κάθε είδους συντάξεις ή παχυλά επιδόματα, όπως συντάξεις χηρείας, αναπηρίας και επιδόματα τοκετού, όπου εκεί θα δίνονται ίσα για όλους επιδόματα επιβίωσης, ώστε να μην γίνονται κρατικές οικονομικές σπατάλες.

Αυτές, είναι οι κυριότερες αλλαγές από ό,τι φαντάζομαι, δίπλα στα ενισχυτικά προγράμματα που τείνουν να γίνουν καθεστώς, αφού και για τις Γιορτές των Χριστουγέννων ελήφθη φροντίδα και Καλάθι του Άη-Βασίλη να υπάρξει, και τα είδη διατροφής άμεσης ανάγκης, έφτασαν στα 931 μ ε φροντίδα της Κυβέρνησης, και συνεχίζουν να ανεβαίνουν.



Να σημειώσουμε πως απέναντι σε όλα αυτά, υπάρχουν και οι διαφωνούντες, οι οποίοι δεν αλλάζουν με τίποτε, και σήμερα κατεβαίνουν και πάλι σε απεργιακές κινητοποιήσεις, μη αποδεχόμενοι τις εξελίξεις.

error: Content is protected !!