ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αν όχι «λαγούς με πετραχείλια», του είχαν ωστόσο τάξει την άπασα οικονομική βοήθεια, αλλά και τον πλήρη νικηφόρο εξοοπλισμό. Ο... ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αν όχι «λαγούς με πετραχείλια», του είχαν ωστόσο τάξει την άπασα οικονομική βοήθεια, αλλά και τον πλήρη νικηφόρο εξοοπλισμό.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο Ζελένσκι, ο οποίος φρούδα επίστευσε τις Μεγάλες Δυνάμεις, ότι θα του εξασφάλιζαν περίτρανη νίκη κατά της όμορης Ρωσίας, προκειμένου να επιμείνει στην ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.



Η Ιστορία, φυσικά, ασχολείται με τις διεκδικήσεις, τους πολέμους και τις προσαρτήσεις, οι δε Άνθρωποι, -εμείς-, της δίνουμε τα ερείσματα για να γραφεί.

Εχθές, φαίνεται πως ο κύριος Ζελένσκι αποθαρρύνθηκε τα μάλα από την συμπεριφορά των παρακινητών του, οι οποίοι του είχαν τάξει τα πάντα και όλο και περισσότερο απομακρύνονται από το πλευρό του λαού του και σε λίγο θα τον έχουν αφήσει μόνο του να αντιμετωπίζει τον αντίπαλο, χωρίς χρήματα και χωρίς οπλισμό.



Το είπε ο ίδιος εχθές, καθώς παραδέχθηκε μετά από δύο σχεδόν χρόνια επίμονης και επίπονης αντίστασης, φάνηκε να νιώθει απογοητευμένος από τους πολλά υποσχόμενους συμπαραστάτες του.

Όχι μόνο το πολεμικό καλάθι της Ουκρανίας δεν γέμισε ποτέ επαρκώς, αλλά και σε λίγο, θα σταματήσει ολοσχερώς να δέχεται ενισχύσεις. 



error: Content is protected !!