ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Εν ριπή οφθαλμού η επίσκεψη του κυρίου  Ερντογάν στην γαλάζια πατρίδα μας, όπου επί πέντε και κάτι ώρες, -τις δύο... ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Εν ριπή οφθαλμού η επίσκεψη του κυρίου  Ερντογάν στην γαλάζια πατρίδα μας, όπου επί πέντε και κάτι ώρες, -τις δύο και κάτι στην τουρκική πρεσβεία-, κατόρθωσε να συνομιλήσει με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον κύριο Μητσοτάκη, να τα πούνε, να τα βρούνε, να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να αποκαλύψει ο ξένος φιλοξενούμενός μας, πως αισθάνεται σαν αδελφός με τον δικό μας Πρωθυπουργό.



Απεκαλύφθη δε, ότι του λοιπού θα έχουν προσωπική τηλεφωνική επαφή, για ό,τι ήθελε προκύψει και ότι  ο κύριος Ερντογάν κάλεσε τον επόμενο Απρίλιο τον κύριο Μητσοτάκη, να παίξουν μαζί μπάσκετ.



Όλα αυτά, τείνουν να αποδείξουν πως κάθε περασμένο είναι ξεχασμένο και πως όλα στο μέλλον θα κυλούν υπέροχα, καθώς όπως είπε ο κύριος Πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε πως ό,τι είχε γίνει, έγινε, και πως έτσι συμβαίνει με τα αδέλφια που τελικά τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Ώστε, τέλος καλό, όλα καλά, -κατά τον Σαίξπηρ-, και κατά το μέλλον, στα ελληνο-τουρκικά πράγματα, ακόμη καλύτερα.

Το μέλλον εγγύς.



error: Content is protected !!