ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; Επιστολή έστειλα στην Υπουργό Εσωτερικών κα Κεραμέως στις 3 Δεκεμβρίου με αριθ. Πρωτ.104102, στην... ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

Επιστολή έστειλα στην Υπουργό Εσωτερικών κα Κεραμέως στις 3 Δεκεμβρίου με αριθ. Πρωτ.104102, στην οποία κοινοποίησα το άρθρο μου το οποίο δημοσιεύτηκε στα τοπικά μέσα και αφορά ειδοποιητήρια τα οποία στέλνει ο Δήμος στους πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές από παλαιές κλήσεις της Τροχαίας και όχι μόνο, που χρονολογούνται ακόμη και πριν από 20 χρόνια.!!!!

Κάλεσα την κα Υπουργό , όπως αναφέρω και στο άρθρο, να πάρει θέση κατά πόσο ο Δήμος για παράβαση πριν από 10 – 20 χρόνια δύναται να επιβάλει κάθε χρόνο τόκους στον πολίτη, χωρίς ο πολίτης επί 20 χρόνια να έχει ενημερωθεί για το χρέος του αλλά και τις συνεχείς προσαυξήσεις.Τόνισα επίσης στην κα Υπουργό την αναγκαιότητα να προβεί σε συμπληρωματική ερμηνευτική εγκύκλιο δίνοντας λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί , καθ όσον ο Δήμος επιρρίπτει ευθύνες στο Υπουργείο.

Η κα Υπουργός οφείλει να απαντήσει εάν συμφωνεί με την διαδικασία την οποία ο Δήμος ακολουθεί.

Η κα Υπουργός οφείλει να απαντήσει , εάν μπορεί ο Δήμος για παράβαση πριν από 20 χρόνια, να επιβάλει κάθε χρόνο τόκους στον πολίτη χωρίς ο πολίτης επί 20 χρόνια να έχει ενημερωθεί για τις συνεχείς προσαυξήσεις και το ποσό.

Συγχρόνως σήμερα 14/12 ενημέρωσα με τα σχετικά έγγραφα και τους βουλευτές Β Πειραιά προκειμένου να βοηθήσουν ο καθένας από την θέση του στην λύση του προβλήματος.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου το οποίο με λεπτομέρεια αναφέρεται στο πρόβλημα και έστειλα στην κα Υπουργό, πατώντας τον σύνδεσμο https://salamina-press.blogspot.com/…/blog-post_265.html.

Μάνος Δερτούζος

error: Content is protected !!