Μόνη στην τρίτη θέση η Σαλαμίνα Μόνη στην τρίτη θέση η Σαλαμίνα
Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, η Σαλαμίνα επικράτησε 6-1 των Τραχώνων Αλίμου στο... Μόνη στην τρίτη θέση η Σαλαμίνα

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, η Σαλαμίνα επικράτησε 6-1 των Τραχώνων Αλίμου στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” και έφτασε τους 26 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στους οκτώ έμειναν οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι.



Οι φιλοξενούμενοι αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και κοίταξαν στα μάτια τους νησιώτες. Ένα ξέσπασμα όμως της ομάδας του Διονύση Νικολακόπουλου ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, ώστε να ξεφύγουν στο σκορ και να μην κινδυνέψουν με απώλεια βαθμών κόντρα στους Τράχωνες που έκαναν καλή προσπάθεια.



Ο Κοντογεώργης άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε ο Διονέλλης. Ο Τάνκας έβαλε μπροστά τη Σαλαμίνα, ο Κοντογεώργης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-1, για να ακολουθήσει το 4-1 με τον Ζότο. Ο Τάνκας έκανε χατ τρικ, σημειώνοντας τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!