ΗΡΕΜΗΣΤΕ! –ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΗΡΕΜΗΣΤΕ! –ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη      Ποιός είπε ότι είμαστε οι μοναδικοί που υποφέρουμε; Όχι, – τουλάχιστον σε αυτό -, έχουμε και συμπάσχοντες ανά τον... ΗΡΕΜΗΣΤΕ! –ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

     Ποιός είπε ότι είμαστε οι μοναδικοί που υποφέρουμε; Όχι, – τουλάχιστον σε αυτό -, έχουμε και συμπάσχοντες ανά τον κόσμο, τον κόσμο αυτόν που πάει από το κακό στο χειρότερο.

   Έτσι, λοιπόν, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας, το τί αποκαλύφθηκε πως συμβαίνει επί των ημερών μας στην Μεγάλη Βρετανία, έ, τότε μετά βεβαιότητος θα αναφωνήσουμε «Τύφλα νάχει το ΕΣΥ!».

   Στην άλλοτε λοιπόν κραταιά και πλούσια αποικιοκρατική χώρα, φαίνεται να διαλύεται και εκεί το σύστημα Υγείας. Σύμφωνα δε, με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οκτώ εκατομμύρια ασθενείς, βρίσκονται σε κατάσταση και σελίδες αναμονής και οι περισσότεροι από αυτούς, είναι αμφισβητούμενο το αν κατορθώσουν να ζήσουν ώσπου νάρθει η σειρά να τους να εξεταστούν.



   Όπως εδώ, έτσι και εκεί, στερούνται ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και άλλων πολλών, οπότε και οι ασθενείς, μέχρι να δούνε τί μέλλει γενέσθαι, θα πρέπει να περιμένουν  στο ακουστικό τους, πότε και εάν τους τηλεφωνήσουν για την πραγματοποίηση του προ πολλού κλεισθέντος ραντεβού τους.

  Από την άλλη πλευρά, καθημερινώς προστίθενται και άλλοι που τους βάζουν στην ουρά. και ο Διευθυντής της Τράπεζας της Αγγλίας, βρήκε την ώρα και αυτός να διατυπώσει τις μαύρες προβλέψεις του.



  Συγκεκριμένα, είπε μία αλήθεια, την οποία στην χώρα μας κανείς δεν τολμά ούτε και να σκεφτεί ακόμη πως μπορεί να υφίσταται.

   Ο σερ Μέρβιν Κινγκ, λοιπόν, απεκάλυψε πως «το διάκενο μεταξύ εχόντων και μη εχόντων, τείνει να γίνει χάσμα».

   ‘Αντε τώρα να είσαι άρρωστος, να είσαι και μη έχων.

error: Content is protected !!