ΜΙΚΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη «Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα», δήλωσε εχθές στους Περαματιώτες ο Πρωθυπουργός μας  και συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πως υπάρχει ακρίβεια,... ΜΙΚΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα», δήλωσε εχθές στους Περαματιώτες ο Πρωθυπουργός μας  και συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πως υπάρχει ακρίβεια, θα κάνει ό,τι μπορεί, και καταχειροκροτήθηκε, από όσους τον περίμεναν εκεί.

Εντωμεταξύ, σε Γερμανία, Γαλλία οι αγρότες, και στην Αυστραλία γενικότερα, ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες, – με μαζικές εξόδους στους δρόμους-, για την ακρίβεια, η οποία είναι παγκόσμιο φαινόμενο με πρώτη την Ελλάδα, η οποία τελευταίως όλο έρχεται στις εσχατιές.



Εδώ, προχθές μπήκαν κάποιοι, ληστές ή λιμοκτονούντες σε αποθήκη και έκλεψαν 200 τόνους λάδι και μέλι.

Και για να τελειώνουμε με την φτώχεια και την κακομοιριά μας, μία ακόμη κατάσχεση οικίας ένεκα χρέους 86. 000 ευρώ, βρίσκεται στον αέρα σε βάρος 74χρονης ανάπηρης μητέρας 58χρονου με κινητικά προβλήματα, και την οποία για τέταρτη φορά παρεμπόδισαν οι γείτονες.

Ευτυχώς που τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν ιδιόκτητα, γιατί με τα τόσα που χρωστάνε, ίσως να κινδύνευαν να τα χάσουν κι αυτά.



Άλλος τρόμος και ετούτος. Επιτέλους, μία «υποπαραλλαγή» του κορωνοϊού, εισήχθη και στην Ελλάδα, η JN1, ακριβώς επάνω που 215. 000. 000 δόσεις αρχικών εμβολίων πετάχτηκαν στα σκουπίδια παγκοσμίως, γιατί δεν πρόλαβαν να τα χρησιμοποιήσουν , αξίας περίπου τεσσάρων δις ευρώ.

Στα Μέσα Μαζικών Μεταφορών τώρα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα, καθώς λεωφορεία κυκλοφορούν με ορθάνοιχτες (σαραβαλιασμένες) πόρτες, η Αρχη Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για «αεροπορικά Τέμπη», ένεκα ζημιών σε παραμελημένα  αεροπλάνα, και άλλα τινά.

error: Content is protected !!