Το Νέο Ικόνιο θριάμβευσε κόντρα στη Σαλαμίνα Το Νέο Ικόνιο θριάμβευσε κόντρα στη Σαλαμίνα
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε το Νέο Ικόνιο, το οποίο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super... Το Νέο Ικόνιο θριάμβευσε κόντρα στη Σαλαμίνα

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε το Νέο Ικόνιο, το οποίο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League επιβλήθηκε με 5-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Περάματος και έφτασε τους 24 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους νησιώτες.



Οι παίκτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη ήταν ανώτεροι και επέβαλλαν τους κανόνες τους στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο 20λεπτο όταν προηγήθηκαν με 3-0. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος έναντι ενός για την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου.



Ο Χονδρουδάκης Γ. σημείωσε χατ τρικ, ενώ δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Κοντογεώργης Δ. για το Νέο Ικόνιο. Στον αντίποδα, για τη Σαλαμίνα που δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης που επιθυμούσε, σκόραρε ο Χατζηφωτίου. Δίκαιη η νίκη για τους γηπεδούχους, που ήλεγξαν τον ρυθμό και δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!