ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Παίζουμε στη ζωή μας με τις πιθανότητες και αυτές παίζουν με εμάς. Συνειδητοποιούμε ως εκ τούτου πως όλα είναι πιθανά... ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Παίζουμε στη ζωή μας με τις πιθανότητες και αυτές παίζουν με εμάς. Συνειδητοποιούμε ως εκ τούτου πως όλα είναι πιθανά και τα πάντα μπορούν να συμβούν ή όχι.

Ποινικοποιούνται οι παράνομοι λαθρομετανάστες στο Τέξας, η Ουγγαρία δεν τους θέλει, η Γερμανία τους αρνείται πλέον και η Ελλάδα προϋπολογίζει ηχηρά κονδύλια για την φιλοξενία τους σε δομές.



Στην Ρωσία πάλι, λαθρομετανάστες έλαβαν υπηκοότητα και αμέσως τους επιστράτευσαν για να καταλάβουν τα χειρότερα της φιλοξενίας.

Ο Ηρώδης, -ημέρες που είναι-, επανεμφανίσθη στην Γερμανία και έκοψε το κεφάλι της Παναγίας, σε δημόσια εκτιθέμενη «φάτνη». Καταζητείται Ηρωδιάς.

Κι ενώ ακόμη λίγες ημέρες πριν την εφαρμογή πληρωμής τους ουδείς καταλαβαίνει περί των πολύχρωμων λογαριασμών της ΔΕΗ, αυτή επενδύει ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε Αιολικά πάρκα.



Η έγκριτη εφημερίδα «Economist», ανακήρυξε την Ελλάδα μας, «Χώρα της Χρονιάς», καθώς όλα πάνε καλά σε εμάς.

Δεσπότης στην Κρήτη, «χτύπησε» σπίτι σε πλειστηριασμό και ευλόγησε τον απολέσαντα.

Μισθό ανάλογο με αυτόν του Προέδρου του Αρείου Πάγου, θα λαμβάνουν πλέον οι εξωκοινοβουλευτικοί Υπουργοί, κατά 90% και 80% οι εξωκοινοβουλευτικοί Υφυπουργοί, κατόπιν αυξήσεως που ακολουθεί εκείνη των συνταξιούχων κατά 3,5 τοις εκατό.

Αύξηση και στα εισιτήρια εισόδου στην Ακρόπολη, ακόμη και για τους μαθητές που έχουν κάτι να μάθουν για την Ιστορία μας. Μόνο 30 ευρώ το άτομο, έτσι για πλάκα…

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των σχολείων, -και πάλι καλά-, ξεκινούν οι αιτήσεις για πρόσληψη αναπληρωτών.

Η Τράπεζα της Ελλάδος πιθανολογεί ότι ο πληθωρισμός στη χώρα μας μέχρι και το 2026 θα παραμείνει στο 2%, ενώ οι τιμές ακινήτων θα ανηφορίσουν περεταίρω.

Ευτυχώς, ο Πρωθυπουργός μας, δήλωσε στον «Economist»  πως «αναγνωρίζονται οι προσπάθειες του ελληνικού λαού».  

error: Content is protected !!