ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Είναι δύσκολο πολύ να αποκρυπτογραφεί κάποιος τα όσα οι Πυθίες, οι εν Χριστώ Προφήτες, οι Μελλοντολόγοι και οι Αστρολόγοι οραματίζονται... ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Είναι δύσκολο πολύ να αποκρυπτογραφεί κάποιος τα όσα οι Πυθίες, οι εν Χριστώ Προφήτες, οι Μελλοντολόγοι και οι Αστρολόγοι οραματίζονται για το μέλλον του Ανθρώπου.

Δίπλα σε όλους αυτούς, προστίθεται αυτή τη χρονιά, -σωτήριο (;) έτος 2023-, και η προφητεία του νυν Πάπα της Ρώμης, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, προβλέπει πως τα εφετινά Χριστούγεννα, μπορεί να είναι και τα τελευταία(!).



Χωρίς περαιτέρω επεξηγήσεις, -ουκ ήξεις, ουκ αφίξεις-, αλλά και καθαρώς σιβυλλικά, το εξεστόμισε ενώπιον του πλήθους, κατά το από άμβωνος χριστουγεννιάτικου μηνύματός του.

Τους τρέλανε και τους κατατρόμαξε τους πιστούς, οι οποίοι ακόμη ψάχνονται να βρουν τί εννοούσε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος ούτε καν ποιητικά δεν το προέφερε.

«Είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. Θα υπάρξουν φώτα, θα υπάρξουν εορτές , φωτεινά δέντρα, ακόμα και στολίδια ενώ ο κόσμος συνεχίζει να διεξάγει ένα ανελέητο και αιματηρό πόλεμο », ελάλησε ο Ποντίφηξ και εμφατικώς πρόσθεσε: «Ενώ ο κόσμος λιμοκτονεί, και το χάος διευρύνεται, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων για εκείνους που επιλέγουν να τις γιορτάσουν, μπορεί να είναι οι τελευταίες τους».



Το άκουσε και η κυρία Μελόνι και έβγαλε «όρντινο» να επανέλθουν οι φάτνες με τον Χριστό-βρέφος σε όλα τα σχολεία της Επικράτιας, καθώς, όπως και στη χώρα μας, έχουν πάψει πλέον να ασχολούνται με τα θρησκευτικά πατροπαράδοτα κατά την εκπαίδευση των μελλοντικών γενεών.

Οι απανταχού, πάντως, «μάντεις», έσπευσαν να δώσουν μία εξήγηση, κατά την οποίαν, ο διορατικός Πάπας φαίνεται να οραματίστηκε την  έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, μιάς και οι πόλεμοι «φοριούνται» τα μάλα τώρα τελευταία, -περί «εξορκισμού», ωστόσο, ουδέν ελάλησε.

Σας εύχομαι «Καλά Χριστούγεννα» και όπερ έδει δείξαι…

error: Content is protected !!