ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του Νέου Έτους και αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε κα να κάνουμε συνείδηση... ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του Νέου Έτους και αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε κα να κάνουμε συνείδηση είναι ότι η Ελλάδα μας, πάει μπροστά και με σφραγίδα «Ecomomist», ο οποίος είναι πλέον σαφές ότι ουδέποτε σφάλει.

Να λοιπόν, που ο Πρωθυπουργός μας πετάχτηκε μέχρι την Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο και εν ριπή οφθαλμού έκλεισε και μία επένδυση, ενώ σε ένα ταξίδι-αστραπή στην μακρινή Ινδία, έκλεισε άλλη μία. Και οι δύο, θα φέρουν στην χώρα μας αμέσως-αμέσως, το 2024, το σεβαστό ποσόν  των 24 εκατομμυρίων ευρώ.



Χαράς ευαγγέλια και για τους πολύτεκνους, -κάπου 30.000-, οι οποίοι θα βοηθηθούν με «οικιακό τιμολόγιο» και θα μπορέσουν να βγουν ασπροπρόσωποι απέναντι στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Υπάρχουν όμως και τα άσχημα εν όψει Νέας Χρονιάς, όπως ότι οι γιατροί ανησυχούν, όπως πάντα, γιατί κόβιντ, γρίπη και στρεπτόκοκκος, συνεργάζονται για να μας εξοντώσουν, όσα εμβόλια και αν κάνουμε, και όπως ψιθυρίζεται το 2024 θα μας φέρει και κυβερνητικό ανασχηματισμό και καθώς όλοι οι Υπουργοί και υφυπουργοί θεωρούν εαυτόν επιτυχημένον, καταλαβαίνετε πόσο πολύ θα μας στοιχίσει, –και σε αυτούς, περισσότερο.



Στον διεθνή χώρο τώρα, πέραν του ότι μόλις εχθές απεδήμησε ο τέως Καγκελάριος της Γερμανίας, Σόϊμπλερ, στην διπλανή μας Ιταλία βρέθηκε άμεσα το ελιξίριον της χαράς, καθώς κατασκευάστηκε το ακριβότερο «πανετόνε» του κόσμου, από ατόφια διαμάντια και χρυσό και σκοτώνονται όλοι ποιός θα το αποκτήσει, αντί μόνον 700. 000 ευρώ.

error: Content is protected !!