ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τραγικά κλείνει για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της το 2023, με σκληρά φονικά, απαξίωση της Αστυνομίας από τους πολίτες,... ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τραγικά κλείνει για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της το 2023, με σκληρά φονικά, απαξίωση της Αστυνομίας από τους πολίτες, φτωχοποίηση,  φόβο και τρόμο στα σπίτια και τους δρόμους, ληστείες και στυγερές δολοφονίες.

Το φρικτότερο όλων, η αυτοκτονία ενός άντρα εχθές, ο οποίος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αμέσως αυτοκτόνησε για να καεί μέσα σε αυτό.



Η αποτρόπαια αυτή κίνηση, είχε σαν κίνητρο την μεγάλη απελπισία του, καθώς δεν μπορούσε να επιβιώσει οικονομικά, κυρίως εξ’  αιτίας ενός δανείου από αυτά που παλαιότερα οι Τράπεζες παρακαλούσαν τους πολίτες να συνάψουν με προσφορά από σπίτι μέχρι και διακοπές Χριστουγέννων, τότε που τα οικονομικά των Ελλήνων ακόμη μπορούσαν να ελεγχθούν, στην προ μεταβατική «Σόϊμπλε» εποχή.

Κατόπιν, όλα δυσκολότερα, ανεξέλεγκτο το κόστος ζωής, στασιμότητα στις αυξήσεις μισθών, πληθωρισμός, ανεξέλεγκτες αυξήσεις στην Αγορά, υπερβολικοί φόροι, σεισμοί, λιμοί, λοιμοί και καταποντισμοί, πυρκαγιές, όλα «θελήματα Θεού», όπως συνηθίζουμε να λέμε, και τα απλήρωτα δάνεια από τα χρέη των πλέον «μη εχόντων».



Εκατοντάδες σπίτια σε πλειστηριασμό κάθε χρόνο, χιλιάδες τα τελευταία χρόνια, πολλές αυτοκτονίες ένεκα χρεών.

Θα του έπαιρναν το σπίτι ένεκα οικονομικής ανέχειας σε πλειστηριασμό, είπαν κάποιοι γείτονες κι αυτός το έκαψε, όπως τον είχαν κάψει οι τόκοι, τα επιτόκια, τα σταθερά και τα κυμαινόμενα, η φτωχοποίηση και όλα όσα κακά σπρώχνουν τους απεγνωσμένους σε τέτοιες απονενοημένες πράξεις.

Επάνω μάλιστα, που ο Πρωθυπουργός μας, δήλωσε πως από τούδε και στο εξής, μόνο μέλημα της Κυβέρνησης είναι οι ανάγκες του λαού.

error: Content is protected !!