ΤΟΥ «ΤΟΚΟΨΕ» ΚΑΙ ΠΑΕΙ … ΤΟΥ «ΤΟΚΟΨΕ» ΚΑΙ ΠΑΕΙ …
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σαν να μην μας φτάνουν τα τόσα δεινά μας, απανταχού του κόσμου, όπου άλλοι μακελεύονται, άλλοι δολοφονούνται, άλλοι πεινούν και... ΤΟΥ «ΤΟΚΟΨΕ» ΚΑΙ ΠΑΕΙ …

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σαν να μην μας φτάνουν τα τόσα δεινά μας, απανταχού του κόσμου, όπου άλλοι μακελεύονται, άλλοι δολοφονούνται, άλλοι πεινούν και άλλοι αποδεκατίζονται από μικρόβια, ενδημίες, πανδημίες και κατευθυνόμενες βόμβες, ή από σεισμούς και καταποντισμούς, πληθωρισμούς και «φτώχεια και των γονέων», -όπως λέμε.

Έχουμε κατά καιρούς και τις εκδικήσεις, οι οποίες ενίοτε μας φαίνονται φαιδρές ή γλαφυρές, συχνά όμως αποδεικνύονται και τραγικές.



Χρονιάρες μέρες και στην Βραζιλία συνέβη το κακό, – να πάει και να μην έρθει, για όλους τους άντρες!

Μία τριανταπεντάχρονη στην πόλη Αμπαία, συνέλαβε τον άντρα της να κάνει έρωτα με την δεκαπεντάχρονη ανιψιά της, και αντί να τον επιπλήξει επί τόπου, ή να τον ξυλοκοπήσει, να του ζητήσει διαζύγιο, ή ακόμη και να τον κυνηγήσει με κανά κουζινομάχαιρο, έκανε το απλούστερο και πολύ θηλυκό: τον προκάλεσε με τσαχπιμνι να κάνουν έρωτα.

Πανευτυχής εκείνος αποπλανήθηκε σκεπτόμενος ίσως πως του λοιπού ανενόχλητος θα είχε δυό «φωλιές» για να ακουμπάει.

Γυμνός όπως ήταν και πριν ακόμη καταλάβει το «πώς και γιατί», η συμβία του τον έδεσε στο κρεβάτι ανάσκελα, και με ένα κουζινομάχαιρο, -εδώ «έπαιξε» αυτό-, του έκοψε στα δύο το επίμαχο και  σκανδαλιάρικο μόριό του.



Περιχαρής για την εκδίκησή της, έβγαλε και μία φωτογραφία, -του πλέον ανάπηρου-, για ενθύμιο, και έπειτα πήρε το κομμάτι και το πέταξε στην τουαλέτα για να μην υπάρχει πιά και το ξαναβάλουν στη θέση του οι χειρουργοί.

Μην γελάτε. Η κατάσταση για τον καημένο τον ζωηρούλη άντρα, είναι τραγική. Βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Όσο για την ίδια, παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία και ζήτησε να την φυλακίσουν.

error: Content is protected !!