Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ (Β΄)
Το σχόλιο της ημέρας 8 Ιανουαρίου 2024 fonisalaminas
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη
Έτσι, λοιπόν, η Ελλάδα εκπέμπει σήμα κινδύνου, καθώς η προγραμματισμένη υπογεννητικότητα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, πολύ δε περισσότερο, όταν το Κράτος, παραμένει αδιάφορος θεατής στην καταστροφική αυτή, για το Έθνος μας, πραγματικότητα.
Το να αυξάνεται ο πληθυσμός και μόνο του τόπου, με την συνδρομή ξένων μεταναστών, στους οποίους προσφέρονται τα πάντα ως προς το ζην, δεν αποτελεί λύση και δη εθνική.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, για την Ελληνίδα σήμερα, η τιμή της γονιμότητας είναι στο 1,3, ενώ θα έπρεπε να είναι πάνω από το 2,4 αν συνειδητοποιούσαμε και θέλαμε να παραμείνει εν ζωή η ελληνική φυλή.
Να σημειωθεί δε, πως σύμφωνα με τις στατιστικές, από το ανωτέρω 1,3 των στατιστικών, θα πρέπει να αφαιρεθεί ένα 0,8, το οποίο περιλαμβάνει τοκετούς μη Ελληνίδων, οι οποίες ζουν στην χώρα μας.
Παλαιότερα, η ελληνική οικογένεια αγαπούσε τις πολλές γεννήσεις, τις οποίες όμως αποφεύγει σήμερα, ένεκα πολλών παραμέτρων, καθώς μάλιστα είναι αδύνατον με τα οικονομικά μέσα, τα οποία διαθέτει προς επιβίωση ο έλληνας πολίτης.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και πρόσφατα το ελληνικό τηλεοπτικό «CNN», παρουσίασε μία εγχώρια οικογένεια, η οποία διαθέτει στο δυναμικό της 14 παιδιά!
Η οικογένεια Θοδωρή Παπασάϊκα, και Παρασκευής Αντωνάτου περιλαμβάνει στους κόλπους της τα παιδιά αυτά, τα οποία σήμερα είναι ηλικίας από επτά μηνών έως και είκοσι δύο ετών. Οικονομολόγος, αυτός, καθηγήτρια Μαθηματικών μέσης εκπαίδευσης εκείνη, βιώνουν αυτόν το οικογενειακό θαύμα, και ο πατέρας λέει: «Αφήσαμε το σχέδιο του Θεού να τρέξει στη συζυγική μας ζωή όπως Εκείνος ήθελε. Δηλαδή είτε είχαμε 14, είτε 4, είτε 2, είτε 1 παιδί, το ίδιο θα ήταν για εμάς».
Η δε μητέρα, αναφέρει: «Δεν είχα θέλημα ότι θα κάνω ένα παιδί, δύο παιδιά, αλλά προέρχομαι από οικογένεια με πέντε παιδιά, οπότε ήξερα πώς είναι τα παιδιά και δεν μου φαινόταν δύσκολο, τουλάχιστον, να κάνω τέσσερα-πέντε παιδιά. Τα 14 παιδιά ήρθαν στην πορεία, συνηθίσαμε με τα πέντε, μετά λέγαμε και ένα έκτο δεν πειράζει και σιγά-σιγά φτάσαμε στα δεκατέσσερα».
Επιμύθιο: Σήμερα στην Ελλάδα, το βρεφικό γάλα σε σκόνη, απαραίτητο για την ανάπτυξη του παιδιού, στοιχίζει έως 250% ακριβότερα από ό,τι σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.