ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Χαράς Ευαγγέλια! Πραγματοποιήθηκε Ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση, όπου δυό-τρείς Υπουργοί μεταφέρθηκαν από το ένα Υπουργείο στο άλλο, και μαζί τους μία... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Χαράς Ευαγγέλια! Πραγματοποιήθηκε Ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση, όπου δυό-τρείς Υπουργοί μεταφέρθηκαν από το ένα Υπουργείο στο άλλο, και μαζί τους μία Υφυπουργός.

Πολλά πράγματα, λοιπόν, μπορεί να αλλάξουν προς όφελος του πολίτη. Για παράδειγμα, ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, δεν πρόλαβε να πάει στο νέο πόστο του και αμέσως κάλεσε τον κύριο Τσιόδρα, να δουν πώς θα κάνουν να καταπολεμήσουν τους ιούς, ώσπου να έλθει η στιγμή να δούμε και ένα καλύτερο σύστημα λειτουργίας στο ΕΣΥ.



Από την άλλη και ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τοποθετήθηκε στο Υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη, όπου και έχει δρέψει δάφνες κατά το παρελθόν, γι’  αυτό άλλωστε και όλες οι Κυβερνήσεις με τις οποίες συνεργάζεται, σε κάθε δύσκολη στιγμή, τον επαναφέρουν σε αυτήν την θέση, ώστε να διορθώνει τα κακώς έχοντα.

Όλα, λοιπόν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, έστω και αν κάποιοι έχουν παράπονα με την Κυβέρνηση, -αυτό το ακούμε εδώ και πέντε χρόνια και θα το ακούμε και για άλλα τόσα-, και δεν λένε να σταματήσουν απεργίες και διαμαρτυρίες.



Έτσι, αυτές τις ημέρες απεργούν οι Δικηγόροι, κατόπιν, στις 11 Ιανουαρίου διαδηλώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι όλης της χώρας κατά των Ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων, στις 2 Φεβρουαρίου πανελλαδικώς κινητοποιούνται οι Υγειονομικοί, ετοιμάζονται και οι αγρότες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει.

Υπάρχουν όμως και άλλα δυσάρεστα ευχάριστα, καθώς η Ελλάδα ασθμαίνουσα κατατάσσεται μισθολογικά πάνω από την Βουλγαρία, η οποία έρχεται τελευταία στον πίνακα των ευρωπαϊκών χωρών, όμως στην χώρα μας θα ξεκινήσουν έξη νέα επιδοτούμενα προγράμματα για 47.000 ανέργους, θα υπάρξει κούρεμα 30% όσον αφορά στα τεκμήρια και θα δοθούν για στήριξη 500 εκατομμύρια ευρώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να μπορούν να μας ενημερώνουν απρόσκοπτα και αμερόληπτα.

error: Content is protected !!