ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τρία δώρα, έκανε η Κυβέρνηση για το 2024 και στους ανέργους. Ίσως, καθώς όπως υποστηρίζει πάντα, ανεργία στη Ελλάδα, όλο... ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τρία δώρα, έκανε η Κυβέρνηση για το 2024 και στους ανέργους. Ίσως, καθώς όπως υποστηρίζει πάντα, ανεργία στη Ελλάδα, όλο και μειώνεται, τόσο μάλιστα που να ζητάμε και αλλοδαπά εργατικά χέρια.

Μετά σπουδής, ημέρες Χριστουγέννων, στις 29 Δεκεμβρίου, οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, κ.κ. Χατζιδάκης και Γεωργιάδης, αναμένοντες τη Πρωτοχρονιά, υπέγραψαν την κατάργηση τριών επιδομάτων προς ανέργους, ήτοι επίδομα μετά την λήξη της τακτικής επιδότησης, επίδομα επίσχεσης εργασίας, και ειδικό βοήθημα που κατεβάλετο μετά τρίμηνο εγγραφή στο μητρώο εργασίας.



Η ακρίβεια όλο και ανηφορίζει, και οι αγρότες παραπονούνται ότι τα προϊόντα τους αποφέρουν φτώχια σε αυτούς ήτοι και ως 270% υπερκέρδη «από το χωράφι στο ράφι», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

Άλλο τόσο, περισσότερο πωλείται το βρεφικό γάλα στην Ελλάδα, από ό,τι σε όλη την Ευρώπη. Ευτυχώς οι αρμόδιες ελεγκτικές διεργασίες ξεκίνησαν εδώ και ημέρες και οι γονείς αναμένουν.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, 40.000 πλειστηριασμοί οικιών, ένεκα «κόκκινων δανείων», θα πραγματοποιηθούν κατά το 2024.

Ο πληθωρισμός στην Ευρώπη κατά τον Δεκέμβριο του 2023 έφτασε το 2,9%, με τον δικό μας στο 3,7%.



Καταναλωτής σε ρεπορτάζ του «ΑΝΤΕΝΑ», δήλωσε ότι πλέον, στο φαΐ ρίχνει το λάδι, -ούτε με το μπουκάλι, ούτε με το κουτάλι, παρ-,  με …ψεκαστήρα!

Είναι βλέπεις που πριν μερικές ημέρες μπήκαν σε ελαιώνα κι έκλεψαν  ανενόχλητοι όλες τις ελιές από τα δέντρα.

Σύμφωνα με λεγόμενα  της ιατρού κας Λινού, «κολλούν» κορωνοϊό και οι εμβολιασμένοι.

Την δολοφόνησε, την έκλεισε σε μπαούλο και την πέταξε στην Χαλκιδική. Τελευταίο γεγονός στην τρομακτική αύξηση γυναικοκτονιών.

Στην παιδο-εφηβική  παραβατικότητα, όσα περισσότερα βγαίνουν στο φως, τόσο και περισσότερο αυτή εξελίσσεται.

error: Content is protected !!