Σήμερα δεν έχω έμπνευση… Σήμερα δεν έχω έμπνευση…
του Γιώργου Αθανασίου Καλημέρα καλη βδομάδα με υγεία πάνω απ όλα. Αν και υπάρχει ένα γκρίζο συννεφάκι πάνω από την Αμμοχώστου με μια κατάσχεση... Σήμερα δεν έχω έμπνευση…

του Γιώργου Αθανασίου

Καλημέρα καλη βδομάδα με υγεία πάνω απ όλα.

Αν και υπάρχει ένα γκρίζο συννεφάκι πάνω από την Αμμοχώστου με μια κατάσχεση χρημάτων όπως λένε εμείς δημιουργούμε έργα.

Μια αποχέτευση Αμπελακίων μια μεγάλη χρηματοδότηση για άλλο ένα σπουδαίο έργο,(ψάχνουμε το προηγούμενο)αλλά δεν έχει σημασία και η ζωή συνεχίζεται.

Ελπίζουμε ότι έχετε ελέγξει τους τίτλους ιδιοκτησίας αυτή την φορά στα σχολεία .

Το Γραμματικός ξανά ανακαινίζεται μέσα σε 7 χρόνια πρέπει να φύγει η ταμπέλα της πρώην δημάρχου οπωσδήποτε αλλιώς δεν εξηγείτε .Και βέβαια οι ανακρίβειες πέφτουν βροχή για εξασφάλιση κονδυλίων για τσάμπα συνδέσεις. Ας είναι καλά η ΕΕ που είπε δώστε τους λεφτά και υποχρεωτικές συνδέσεις γιατί αυτοί είναι ικανοί να βρωμίζουν τα πάντα.

Περιμένουμε από την δημοτική σύμβουλο κ Αραβανή να μας ενημερώσει τελικά τι ποσόν πλήρωσαν όσοι συνδέθηκαν με το αναρροφητικό σύστημα από τις 3/10/2021 μέχρι σήμερα και πόσοι δεν έχουν συνδεθεί ακόμα.

Καθώς επίσης τι μας στοίχισε το αντλιοστάσιο Δεν πιστεύω να ξέχασε κανένας τις ανακρίβειες δημάρχου και πολιτικού προϊσταμένου για το υπερβολικό κόστος επισκευής των αντλιών ;;;; του καμένου από την αντιπολίτευση αντλιοστασίου.

Σήμερα δεν έχω έμπνευση γιατί έχω κάψει τον εγκέφαλο μου ψάχνοντας να βρω τι δικαιολογία θα σκεφτεί ο άρχοντας του τόπου για την κατάσχεση των 500.000 χιλιάδων όπως λένε στις ρούγες και παραδέχθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ως δυστυχές γεγονός. Μαθαίνω καλά νέα από ένα άλλο μέτωπο της τοπικής μας κοινωνίας. Και εκεί θα έχουμε γέλια θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Καγκελα κάγκελα κάγκελα παντού ……βλέπω Δεν θα σας ταλαιπωρήσω άλλο γιατί εχθές παρακολούθησα ένα φανταστικό θέαμα παιδιών που με γέμισε θετικά συναισθήματα και δεν θέλω να χαλάσω την καλή ψυχική μου διάθεση. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και τα 5 χρόνια είναι πολλά ….. Κάθε μέρα θα έχουμε εκπλήξεις κάθε μέρα θα έχουμε κ ένα καινούργιο νέο έργο κάθε μέρα θα βγαίνει και μια πικρή ιστορία

Διασκεδάστε το ΦΩΣ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ …..

error: Content is protected !!