Στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις  χρειάζεται σύνεση….. Στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις  χρειάζεται σύνεση…..
Μάνος ΔερτούζοςΔημοτικός Σύμβουλος Ενώ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Αλαίσκας παραδέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι υπάρχει έλλειμμα 1.500.000 στα ανταποδοτικά του Δήμου, ενώ συγχρόνως  έγινε... Στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις  χρειάζεται σύνεση…..

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

Ενώ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Αλαίσκας παραδέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι υπάρχει έλλειμμα 1.500.000 στα ανταποδοτικά του Δήμου, ενώ συγχρόνως  έγινε κατάσχεση στον Δήμο για ανεξόφλητους λογαριασμούς ύψους 1.000.000 ευρώ, ενώ  όλοι πλέον συμφωνούν ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν είναι καλή, την ίδια στιγμή  ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δεσμεύει πίστωση 77.000 ευρώ για το 2024 για πληρωμή ειδικών συνεργατών!!!!.

Ποιοι είναι οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου που ακόμη δεν τους γνωρίζουμε αλλά τους εξασφαλίσαμε τα χρήματα για τα 2024;

Είναι απαραίτητο σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο Δήμος , ο Δήμαρχος Σαλαμίνας να έχει 5 ειδικούς συνεργάτες;

Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι ειδικοί συνεργάτες  να είναι αποτέλεσμα προεκλογικών  υποσχέσεων;

Υπάρχει περίπτωση να ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Παναγόπουλου και να μην εκλέχτηκαν;

Υπάρχει περίπτωση να είναι συγγενικά πρόσωπα υποψηφίων που δεν εκλέχτηκαν;

Αυτό θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Όπως και να έχει οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου  μαζί με τον Γενικό Γραμματέα,  προβλέπεται να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια περισσότερο από 500.000 ευρώ!!!

Όταν στις οικογένειές μας διερχόμαστε  δύσκολη οικονομική κατάσταση ,  προσπαθούμε και παίρνουμε μέτρα.

Ο δήμος είναι η οικογένεια όλων μας.

Οφείλει η Δημοτική αρχή να πράττει  ανάλογα.

Τίμια  οικονομική διαχείριση, προγραμματισμός , παρακολούθηση εξόδων ,  σωστοί διαγωνισμοί  χωρίς να αφήνουν ερωτηματικά είτε με φωτογραφικές  διατάξεις , είτε ακόμη με τις προκλητικές εκπτώσεις του 00,5 %!!!!

Η οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν είναι καλή.

Οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά την Δημοτική αρχή.

error: Content is protected !!