ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΨΥΧΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Συνέβη στην Γαλλία, την άλλοτε εκείνη πολιτισμένη χώρα του κόσμου το ένα γεγονός, το δε άλλο νεόκοπες ΗΠΑ, οι οποίες... ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΨΥΧΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Συνέβη στην Γαλλία, την άλλοτε εκείνη πολιτισμένη χώρα του κόσμου το ένα γεγονός, το δε άλλο νεόκοπες ΗΠΑ, οι οποίες έχασαν το όνειρο, πριν ακόμη το αναζητήσουν.

Στην πρώτη περίπτωση, επρόκειτο για ένα αγοράκι ηλικίας 9 ετών, τότε, όταν η μητέρα του, σφόδρα ερωτευμένη, το εγκατέλειψε ολομόναχο σε ένα διαμέρισμα και ακολούθησε τον Ραμόν Ναβάρο, των δικών της σεξουαλικών ονείρων.



Επί δύο χρόνια το παιδί, ζούσε, πλενόταν, συντηρούσε μόνο του τον εαυτό του και διέπρεπε στο σχολείο του, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει τίποτε για την κατάστασή του. Σε αραιά χρονικά διαστήματα, η μητέρα του το επισκεπτόταν για να δει αν είναι καλά και εκείνο επιβίωνε χωρίς θέρμανση, τυλιγμένο με κουβέρτες τον χειμώνα, τρεφόμενο με μπισκότα και κονσέρβες, και κάποια ζαρζαβατικά που εύρισκε στον διπλανό κήπο.

Κανείς δεν υποψιαζόταν την μοναξιά του, παρά μόνο όταν κάποιοι του ανακάλυψαν πως δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του και ποτέ δεν είχαν δει να το συνοδεύει κάπου η μητέρα του. Μία γειτόνισσα, η οποία είχε ενδιαφερθεί από την αρχή, είχε αποστομωθεί από την μητέρα, αλλά ούτε και αυτή το κατήγγειλε, ή έστω του παρείχε κάποια συνδρομή.



Η μητέρα καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για εγκατάλειψη ανηλίκου, το παιδί δόθηκε σε μία άλλη οικογένεια και δεν θέλει με τίποτε να ξαναδεί τη μάνα του.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τώρα, και σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», ένας 54χρονος στην Πενσυλβάνια των Η.Π.Α., βίασε ένα επτάχρονο κοριτσάκι, κατά δε την χρονική διάρκεια του βιασμού, μία 34χρονη γυναίκα παρευρισκόταν και μάλιστα αποθανάτιζε το θέαμα, το οποίο κατόπιν και έδειξε, -ίσως παιδαγωγικά, για να μαθαίνει-, σε ένα άλλο παιδί.



Συνελήφθη, ομολόγησε και είπε πως το κοριτσάκι της είχε εμπιστευθεί τα του βιασμού  της, και εκείνη το έχει προτρέψει να δέχεται την συνουσία μαζί του!

Στους καιρούς που ζούμε, η παιδική αξιοπρέπεια, καθώς και οι παιδικές ψυχές, βιάζονται καθημερινώς, ασύστολα και με την σιωπή της κοινωνίας μας και την ανεκτικότητα των νόμων.

error: Content is protected !!