ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος Δεν θα μπορούσα φυσικά να αποτελέσω εξαίρεση στον κανόνα που υπάρχει στη Σαλαμίνα. Ούτε ένας , ούτε δύο ούτε τρεις.... ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν θα μπορούσα φυσικά να αποτελέσω εξαίρεση στον κανόνα που υπάρχει στη Σαλαμίνα.

Ούτε ένας , ούτε δύο ούτε τρεις. Τέσσερις προσπάθησαν να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο του σπιτιού μου χθες το βράδυ κατά την απουσία μου. Δεν τα κατάφεραν αφού οι πόρτες εσωτερικά έχουν ειδικές μπάρες που θα πρέπει να πέσει ο τοίχος μαζί με την πόρτα. Έφυγαν μετά από φωνές της συζύγου μου και την κλήση συγγενικού προσώπου που μένει δίπλα.

Έσπασαν μία κάμερα, στράβωσαν μια άλλη προτού κάνουν την επέμβαση, αλλά κάποια άλλη τους κατέγραψε…..

Η Σαλαμίνα στο έλεος των διαρρηκτών.

Μην περιμένετε από το κράτος να σας προφυλάξει. Πάρτε κάθε μέτρο για την ασφάλεια του σπιτιού σας και της ζωή σας.

Εμείς ως αιρετά πρόσωπα που εσείς μας εκλέξατε, έχουμε υποχρέωση με κάθε τρόπο να πιέσουμε την κρατική εξουσία στη επίλυση των μεγάλων προβλημάτων. Έχω γράψει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω. Η λύση παρόμοιων προβλημάτων απαιτεί αποφασιστικότητα και ενέργειες που να προκαλέσουν την Πανελλήνια δημοσιότητα , όταν η Κεντρική εξουσία αδρανεί. Δεν μπορούμε να χαϊδεύουμε Βουλευτές και Κυβέρνηση όταν οργιάζει η εγκληματικότητα στο νησί.

Το Έγραψα στις 8 Δεκεμβρίου και το επαναλαμβάνω.

«Το Α.Τ Σαλαμίνας χρειάζεται περαιτέρω στελέχωση που δυστυχώς η κεντρική διοίκηση δεν ανταποκρίνεται.

Στην Αστυνομία του νησιού μας «δεν υπάρχει προληπτική αστυνόμευση αποτροπής εγκλήματος» Δηλαδή δεν έχουμε το επαρκές προσωπικό στην αστυνομία που θα βγει περιπολίες , που θα ανταποκριθεί αμέσως στο κάλεσμα του κινδύνου και πώς να γίνει αυτό, αφού υπάρχει ένα περιπολικό τις περισσότερες φορές και όταν τους καλέσουν στο Μπατσί , ασύστολα κλέβουν στα Σελήνια;»

Επίκαιρο και το άρθρο της Φωνής της Σαλαμίνας πριν λίγες μέρες. Πατήστε τον σύνδεσμο:

error: Content is protected !!