Κακόβουλη ψευδής και συκοφαντική καταγγελία από ανύπαρκτο πρόσωπο κατά του ΝΟΒΣ. Κακόβουλη ψευδής και συκοφαντική καταγγελία από ανύπαρκτο πρόσωπο κατά του ΝΟΒΣ.
Άγνωστο πρόσωπο, με ψεύτικο επώνυμο προέβει σε καταγγελία εναντίον του ΝΟΒΣ. Στη καταγγελία αυτή απάντησε αντικούοντας την το Δ.Σ και ζήτησε να διευρενηθούν τα... Κακόβουλη ψευδής και συκοφαντική καταγγελία από ανύπαρκτο πρόσωπο κατά του ΝΟΒΣ.

Άγνωστο πρόσωπο, με ψεύτικο επώνυμο προέβει σε καταγγελία εναντίον του ΝΟΒΣ. Στη καταγγελία αυτή απάντησε αντικούοντας την το Δ.Σ και ζήτησε να διευρενηθούν τα πραγματικά στοιχεία του καταγγέλοντος και του συνεργού του ώστε να προβεί στις νόμιμες ενέργειες εναντίον τους για αυτή τη ΔΟΛΙΑ, ΨΕΥΔΗ, ΚΑΚΟΗΘΗ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ καταγγελία. Κάποιοι φαίνεται ότι, για πολλοστή φορά, προσπαθούν να επιτυχουν τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ ως αφ’ ενός του ΝΟΒΣ, αφ’ ετέρου να πλήξουν οικονομικά τον Σύλλογο και να τον οδηγήσουν σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ, εξαφανίζοντας την εθελοντική, κοινωνική, περιβαλλοντική και αθλητική δράση του.

Το μυαλό μας οδηγείται σε περίεργους ατραπούς που θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα επαληθευτούν .

error: Content is protected !!