ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πώς τα καταφέρνουμε, εμείς οι Έλληνες και ακόμη δεν έχουμε ξεσπιτωθεί ένεκα φτώχειας, αποδεικνύεται και από τα εύσημα των ξένων,... ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πώς τα καταφέρνουμε, εμείς οι Έλληνες και ακόμη δεν έχουμε ξεσπιτωθεί ένεκα φτώχειας, αποδεικνύεται και από τα εύσημα των ξένων, οι οποίοι όλο και περισσότερο αναβαθμίζουν οικονομικά την χώρα μας με την αλματώδη οικονομική εξέλιξη.

Το ίδιο όμως, δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου, όπου ναι μεν η οικονομία τους φαίνεται να πηγαίνει ακόμη καλύτερα, όπως για παράδειγμα στην Βιρτζίνια των Η.Π.Π., όπου τρεις άνθρωποι αναγκάστηκαν να συνερισθούν ως προς την από κοινού πληρωμής ενοικίου, για να μην καταλήξουν στους δρόμους.



Η Τζένιφερ Μάρτιν και ο σύζυγός της, λοιπόν, δέχθηκαν την ευλογία του Θεού, ο οποίος φώτισε αυτήν και το έτερό της ήμισυ, -μάλλον το έτερον ένα τρίτο τους-,  να βρούνε την λύση, σε συνεργασία με τον εραστή της, οπότε όπως την ζωή τους, έτσι και το νοίκι τους, το μοιράζονται στα τρία.

Η 35χρονη Τζένιφερ και ο 36χρονος Ντάνιελ παντρεύτηκαν το 2008 και πολύ γρήγορα απέκτησαν δύο παιδιά Αλλά η ακρίβεια, τους ανάγκασε να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν την ζωή όπως θα επιθυμούσαν και μιλώντας αυτή στο  «nypost.com», είπε πως ένεκα των ακριβών τιμών στα ενοίκια, -και εκεί όπως τελευταίως και στην χώρα μας-, σκέφτηκαν να μοιραστούν τα έξοδα με τον εραστή της, ονόματι Τάϊ.  



Αυτό έγινε πριν τέσσερα χρόνια, πριν την έλευση του κορωνοϊού και παρά του ότι είναι τέσσερεις αυτοί με τα παιδιά, ο ιπποτικός Τάϊ πληρώνει το μισό ενοίκιο, ενώ συμβάλλει και στα υπόλοιπα καθημερινά έξοδα του τριμελούς και των παιδιών τους.

Να σημειώσουμε πως η Τζένιφερ είναι συντάκτρια εφημερίδας,, ο Ντάνιελ δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο και ο Τάϊ Διευθυντής Τραπέζης, -παρακαλώ.



Φανταστείτε λοιπόν, πόσο φτωχοί άνθρωποι είναι αυτοί στην Βιρτζίνια, και πόσο πιο πλούσιοι εμείς εδώ, και ας γκρινιάζουμε και από πάνω.

Υ.Γ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, το τρίο αγόρασε ένα σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια έναντι 325.000 δολαρίων και σύντομα θα μετακομίσουν εκεί, όπου και θα στεγάσουν την πολυοικογενειακή τους κατάσταση και την οδυνηρή φτώχεια τους.

error: Content is protected !!