«S.O.S.  –  ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!» «S.O.S.  –  ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σε μία επείγουσα δήλωση, προέβη πρόσφατα, ο εκ των μεγιστάνων του σημερινού κόσμου Έλον Μασκ, αφορούσα το τέλος του κόσμου,... «S.O.S.  –  ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σε μία επείγουσα δήλωση, προέβη πρόσφατα, ο εκ των μεγιστάνων του σημερινού κόσμου Έλον Μασκ, αφορούσα το τέλος του κόσμου, μέσα από το τέλος των παιδιών.

«Πιστεύω ότι, κυριολεκτικά, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις παιδιά, διαφορετικά δεν υπάρχει επόμενη γενιά», δήλωσε με έμφαση, διαπιστώνοντας και αυτός ότι η υπογεννητικότητα, διεθνώς, έχει φτάσει στο απροχώρητο αλλά και συνάμα, μοιραίο τέλος της Ανθρωπότητας.



Αυτά και άλλα, σε συνέντευξή του προς τον πασίγνωστο δημοσιογράφο Alex Jones, στον οποίον μάλιστα είπε πως ο ίδιος δεν είναι και τόσο «παραγωγικός», αλλά έχει ήδη τέσσερα, συμπληρώνοντας: «Ναι, δεν είμαι τόσο παραγωγικός όσο εσύ, αλλά θα ήθελα να ήμουν, -είναι το καλύτερο πράγμα στην ζωή μου».

Στην άποψη του δημοσιογράφου, ότι υπάρχουν πολλοί παγκοσμιοποιητές οι οποίοι ενδιαφέρονται για την μείωση του πληθυσμού της Γης, εκείνος απάντησε: «Οι παγκοσμιοποιητές είναι τελικά εγωϊστές και νοιάζονται μόνο για την δική τους ισχύ».



Άλλωστε, ο ίδιος σε μία επίσκεψή του στο ιταλικό κυβερνόν κόμμα, είχε δηλώσει: «Μπορώ να πω ως περιβαλλοντολόγος ότι, το περιβαλλοντικό κίνημα έχει πάει πολύ μακριά. Αρχίζετε να βλέπετε την Ανθρωπότητα ως κάτι κακό. Αρχίζετε να βλέπετε την Ανθρωπότητα σαν να είμαστε μία πανούκλα στην επιφάνεια της γης. Λες και η Ανθρωπότητα είναι κακό πράγμα!»

Και κατέληξε: «Υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των «New York Times» ένας «τύπος, ο οποίος είπε ότι υπάρχουν οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Γη. Θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε κανείς; -το οποίο θεωρώ παρανοϊκό».

Τα συμπεράσματα δικά μας, καθώς και οι αποφάσεις μας για το μέλλον.



error: Content is protected !!