Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας έκοψε την πίτα του Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας έκοψε την πίτα του
Ε Ρ Γ Α Τ Ο Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ι Κ Ο    Κ Ε Ν Τ Ρ Ο   ... Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας έκοψε την πίτα του

Ε Ρ Γ Α Τ Ο Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ι Κ Ο    Κ Ε Ν Τ Ρ Ο    Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων αλλά και εργαζομένων μελών των Σωματείων  μας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: 

O Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, εκπρόσωποι των Βουλευτών της Β’ Πειραιά κ. Μαρκόπουλου Δημήτρη και της Κας Κασιμάτη Νίνας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αλαϊσκας Αθανάσιος,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κόγιας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, πρασίνου και καθαριότητας κ. Βακάλης Αντώνιος, η τέως Αντιπεριφερειάρχης και επικεφαλής του Συνδυασμού “Η Σαλαμίνα με Δύναμη και Όραμα” Κα Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη Βασιλική, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κα Αγαπίου Βιβή, Κα Φουρίκη- Μαρούδη Αγγελική και ο κ. Δερτούζος Μάνος, οι κοινοτικοί Σύμβουλοι Κα Σοφρά Ελένη και η Κα Στεργίου Βαρβάρα, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας κ. Ραυτόπουλος και εκπρόσωποι της Ενώσεως, ο εκπρόσωπος της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας κ. Λιάπης Χρήστος, εκπρόσωποι από την Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,  ο επίτιμος Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας κ. Φουρίκης Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τέως Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και τέως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σκιαθίτης Ιωάννης, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας κ. Γαρείος Σπυρίδων, η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Σαλαμίνας Κα Πρωτονοτάριου Νίκη,  ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου “Ο Άγιος Αλέξανδρος” κ. Χάλαρης Πέτρος, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Η Μέλισσα” Κα Παπασταματίου Μαργαρίτα. 

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας κ.Κατωπόδης Γεώργιος ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα των εργαζομένων και στις 24ωρες απεργίες που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου από τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής και στις 17 Απριλίου από την Γ.Σ.Ε.Ε, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος Γιώργος , ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος κ. Ραυτόπουλος αναφερόμενος στα σημαντικά προβλήματα της ακρίβειας που ταλανίζουν όλους τους πολίτες, και ο επίτιμος Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου κ. Φουρίκης Δημήτριος. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος κ. Κατωπόδης Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπερνοβασίλης Νικόλαος απένημαν τιμητική πλακέτα στην γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κα Βιέννα Βαρβάρα για την πολύχρονη προσφορά της.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς  του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σαλαμίνας για ένα τριήμερο ταξίδι 2 ατόμων στην Λακωνία Μάνης. 

Ο τυχερός λαχνός είναι το  Νο 0052 που ανήκει στην Κα Ηλιοπούλου Χάιδω.

error: Content is protected !!