ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σοκ έχει προκαλέσει στο Ντένβερ των ΗΠΑ η στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ντένβερ των ΗΠΑ η στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα 13χρονο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα, επειδή τον εμπόδιζε το πόδι του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το αγόρι άρχισε να λογομαχεί με τον 60χρονο μέσα στο λεωφορείο της συγκοινωνίας του Ντένβερ πριν τον πυροβολήσει “δι’ ασήμαντον αφορμήν”. Το περιστατικό έγινε στις 27 Ιανουαρίου, όπως ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.



Ένα δεύτερο άτομο τραυματίστηκε αλλά δεν χρειάστηκε νοσηλεία. Σύμφωνα με το «Associated Press», ο ανήλικος συνελήφθη την Πέμπτη και κρατείται για έρευνα ως ύποπτος για φόνο πρώτου βαθμού.

Φυσικά, το κακό έχει παραγίνει εκεί, αλλά και είναι βαθιά ριζωμένο, αλλά και  στον υπόλοιπο κόσμο κα την δη «εξευγενισμένη»{ και «πολιτισμένη» Ευρώπη, το «κακό» αυτό, δεν πάει πίσω.



Όσο για την Ελλάδα, αφού συνειδητοποιήσουμε ότι η παραβατικότητα, δίπλα και στην εγκληματικότητα ακόμη, από τους νέους έχει φτάσει στο «ζενίθ» και αυξάνεται κατά γεωμετρική πρόοδο, ένα μόνο μας μένει: Να μας λυπηθεί ο Θεός.

Ή, επιτέλους να παρέμβει ουσιαστικά και καίρια η Πολιτεία.



error: Content is protected !!