ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ MADE IN USA ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ MADE IN USA
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μετά την ανακοίνωση της Ουάσιγκτων, τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι, τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα οποία οι ΗΠΑ προσέφεραν στην Ουκρανία,... ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ MADE IN USA

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μετά την ανακοίνωση της Ουάσιγκτων, τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι, τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα οποία οι ΗΠΑ προσέφεραν στην Ουκρανία, προκειμένου αυτή να αντισταθεί στην Ρωσία, και η οποία διαβεβαίωνε τους πάντες ανησυχούντες ότι από τις εκρήξεις τους δεν κινδυνεύουν φύση και άνθρωποι, έρχεται τώρα ο αντίλογος διάψευσης εκ των έσω.

Ο Ραφαέλ Γκρόσι, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας είχε δηλώσει τότε ότι, δεν  υπάρχουν «σημαντικές ραδιολογικές συνέπειες» από τη χρήση αυτών των οβίδων.



Τώρα, και κάπως ετεροχρονισμένα, ο Damacio A. Lopez, βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και μέλος του «Veterans For Peace» και συμπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για το Απεμπλουτισμένο Ουράνιο, διαλαλεί πως «Αυτά είναι ακάλυπτα ψέματα», και πως «Ο Γκρόσι είναι μέρος της ομάδας που προωθεί αυτό το έργο, τη χρήση αυτών των όπλων, είναι μέρος των υπερδυνάμεων που το χρησιμοποιούν και προσπαθούν να πείσουν το κοινό ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα, όπως κάνουν επανειλημμένα εδώ σε αυτή τη χώρα. Ρωτήσατε τί σκέφτονται οι άνθρωποι για αυτό; Λοιπόν, δεν έχουν λάβει ακριβείς πληροφορίες. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει».



Να σημειώσουμε δε, πως αυτός ο Damacio Lopez, ήταν ένας από τους πρώτους Αμερικανούς που ύψωσαν την κόκκινη σημαία για τις καταστροφικές συνέπειες των όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Αλλά και ο δρ. Φάουστι, πρώην αποκλειστικός γιατρός του Λευκού Οίκου, ο οποίος στήριξε τα εκατομμύρια των εμβολιασμών και έθεσε τόσα «απαγορευτικά» για να μην μας πάρει «από κάτω», ο κορωνοϊός, τώρα αναρωτιέται για το ποιός μας υποχρέωσε, -και μάλιστα, χωρίς λόγο-, να τηρούμε έξι πόδια απόσταση, κάτι, το οποίο δεν αποδεικνύεται ότι λειτουργεί, σύμφωνα με τις νεότερες απόψεις του.



error: Content is protected !!