Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Αθηνά Μαρματάκη παρουσιάζει τα πρώτα της τραγούδια! Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Αθηνά Μαρματάκη παρουσιάζει τα πρώτα της τραγούδια!
Η δισκογραφική εταιρεία SDM PRODUCTION κυκλοφόρησε την νέα δισκογραφική δουλειά της Αθηνάς Μαρματάκη με τίτλο ΤΟ ΠΑΝΤΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, σε στίχους και μουσική... Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Αθηνά Μαρματάκη παρουσιάζει τα πρώτα της τραγούδια!

Η δισκογραφική εταιρεία SDM PRODUCTION κυκλοφόρησε την νέα δισκογραφική δουλειά της Αθηνάς Μαρματάκη με τίτλο ΤΟ ΠΑΝΤΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, σε στίχους και μουσική της Πόπης Bάθη.  

Ένα νέο ταλέντο στο χώρο του τραγουδιού, κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφία. Ένα κορίτσι που μας έχει αποδείξει μέσα από την υποκριτική μιας και είναι και ηθοποιός, πως καλλιτέχνης δεν γίνεσαι, αλλά γεννιέσαι. Η ανερχόμενη δημιουργός Πόπη Βάθη την εμπιστεύτηκε και έγινε μια υπέροχη δουλειά. Μάλιστα το τραγούδι με τίτλο ΧΡΟΝΕ είναι ένα κομμάτι που η Αθηνά ερμήνευσε με θεατρικό τρόπο. Την δισκογραφία αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια υπέροχη μπαλάντα με τίτλο ΞΑΦΝΙΚΑ.

Μια συνεργασία που θα έχει συνέχεια.

Ακούστε τα τραγούδια εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Ncsn5p2a0iQ&feature=youtu.be

Κατεβάστε τα αρχεία εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/18X3NoJcTo5U66H8QKowMbsHEG3YTBjO0?usp=sharing

error: Content is protected !!