Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ του Άντον Τσέχοφ στο Διάχρονο Θέατρο Μαίρης Βιδάλη Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ του Άντον Τσέχοφ στο Διάχρονο Θέατρο Μαίρης Βιδάλη
Τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές ρεπερτορίου, κρατούν τους βασικούς ρόλους Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου, πιστό στον χαρακτήρα του, ανεβάζει από τις 17 Φεβρουαρίου το... Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ του Άντον Τσέχοφ στο Διάχρονο Θέατρο Μαίρης Βιδάλη

Τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές ρεπερτορίου, κρατούν τους βασικούς ρόλους

Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου, πιστό στον χαρακτήρα του, ανεβάζει από τις 17 Φεβρουαρίου το κορυφαίο έργο Ο Βυσσινόκηπος.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα ακολουθήσει απολύτως το κείμενο του Άντον Τσέχοφ , με τη μέθοδο διδασκαλίας του Κάρολου Κουν και ο Τσέχοφ δε θα ενταχθεί σε πειραματικές διασκευές.

Μία επιστροφή στο παρελθόν επτά ατόμων στο σπίτι των παιδικών τους χρόνων. Το σπίτι έχει ήδη πουληθεί και τα πρόσωπα του σπιτιού αναπολούν παρελθοντικές καταστάσεις σε ένα σπίτι γκρεμισμένο. Θα καταφέρουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω?

Τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές ρεπερτορίου, κρατούν τους βασικούς ρόλους.: ΛΙΟΥΜΠΑ η Μαίρη Βιδάλη, ΓΚΑΓΕΦ ο Οδυσσέας Σταμούλης, ΛΟΠΑΧΙΝ ο Μπάμπης Χατζηδάκης.

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση και φωτισμούς Γιώργου Δανεσή, σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, σκηνικά Ιωάννας Κατσιαβού, κοστούμια Γκαλίνας Σουλτανόβιτσι και μουσική σύνθεση ειδικά για την παράσταση από τον Θάνο Γεωργουλά. Βοηθός σκηνοθέτη ο Χρήστος Μαραθιάς.

Μαζί τους οι Σωτήρης Αντωνίου, Μαρλέν Κάραλη, Χρήστος Μαραθιάς, Ρόουζ Μουτζούρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Βασίλης Τραιφόρος, Περικλής Τσαμαντάνης, Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Ροδούλα Χαμηλοθώρη. Επικοινωνία παράστασης : Νταίζη Λεμπέση | email daisylempesi@hotmail.gr 

Kάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:30. Απαραίτητη η κράτηση στο 210 7233229

Έναρξη παραστάσεων 17 Φεβρουαρίου

Διάρκεια 105 λεπτά με διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 12 ευρώ ( για άνω των 65 και φοιτητές ), 10 ευρώ ομαδικά, 5 ευρώ ΑΜΕΑ – Ηθοποιοί και κάτω των 12 ετών. Δωρεάν οι συνταξιούχοι ηθοποιοί και οι κριτικοί θεάτρου.

star.gr

error: Content is protected !!