Νίκη – θρίλερ στα τελευταία λεπτά η Σαλαμίνα απέναντι στην Κόμπρα Νίκη – θρίλερ στα τελευταία λεπτά η Σαλαμίνα απέναντι στην Κόμπρα
Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, η Σαλαμίνα επικράτησε με 5-3 της Κόμπρας στο κλειστό... Νίκη – θρίλερ στα τελευταία λεπτά η Σαλαμίνα απέναντι στην Κόμπρα

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, η Σαλαμίνα επικράτησε με 5-3 της Κόμπρας στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός”, με το τρίποντο να κρίνεται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 33 βαθμούς και είναι στην 6η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 26 και βρίσκονται στην 8η.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουτσογιάννη, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Κοντογεώργης για τους νησιώτες που έκαναν και την ανατροπή με τον Τάνκα χάρη σε δεκάμετρο πέναλτι.

Ο Λορέντζο ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Βύρωνα, για να μπει εκ νέου μπροστά στο σκορ η Σαλαμίνα με τον Ζότο. Ο Παντελάτος έφερε ξανά το ματς σε ισορροπία στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους.

Το β’ ημίχρονο κυλούσε χωρίς αλλαγή στο αποτέλεσμα και το 3-3 έδειχνε πως θα μπορούσε να μείνει μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης. Οι παίκτες των Νικολακόπουλου και Γράψα κρατούσαν καλά στα μετόπισθεν, οι φάσεις δεν ήταν πολλές μπροστά στις δύο εστίες, με τον Λέανδρο να κάνει το 4-3 περίπου 2,5 λεπτά πριν το τέλος.

Η Κόμπρα έπαιξε με πέμπτο παίκτη για να ισοφαρίσει και στην κόντρα μετά από κλέψιμο έγινε το 5-3 με τον Κοντογεώργη, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

www.futsalhellas.gr

error: Content is protected !!