ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πασχίζουν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο για συνοχή των μελών τους και απόλυτη προσαρμογή στις πολιτικές... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πασχίζουν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο για συνοχή των μελών τους και απόλυτη προσαρμογή στις πολιτικές επιταγές τους. Και επειδή, ως τεκμαίρεται εκ της Ιστορίας, ανά των αιώνων, τα μέλη του κάθε κόμματος ομοϊδεατούν, γι’  αυτό και πολιτικά συνευρίσκονται, πάντα ομολογούν κοινές αποφάσεις.



Προχθές βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων, ωστόσο, παρατηρήθηκε το φαινόμενο, κάποια από τα μέλη ορισμένων κομμάτων, να διαφωνούν ως προς την ψήφιση του νομοσχεδίου περί ομοφύλων γάμων και κυρίως επί της νομοθέτησης υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.



Με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά να αμφισβητεί την απόφαση της Κυβέρνησης να προσχωρήσει σε θέσπιση νόμου, ακολούθησαν αρνητικά, και κατά διάφορους τρόπους βουλευτές από όλα τα κόμματα.

Η Ακροδεξιά, το ΚΚΕ καταψήφισαν, ενώ υπήρξαν 11 αποχές από το ΠΑΣΟΚ, μία αποχή και ένα «παρών» από τον ΣΥΡΙΖΑ και 20 «όχι» με 31 αποχές από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.



Η υπερψήφιση ολοκληρώθηκε με 107 ψήφους υπέρ, από το κυβερνητικό κόμμα με την ενίσχυση της πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

error: Content is protected !!