Άλμα τετράδας η Σαλαμίνα στα Ιλίσια Άλμα τετράδας η Σαλαμίνα στα Ιλίσια
Μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια η Σαλαμίνα, η οποία στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan... Άλμα τετράδας η Σαλαμίνα στα Ιλίσια

Μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια η Σαλαμίνα, η οποία στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League επιβλήθηκε με 8-5 του Ερμή Ζωγράφου και έκανε άλμα για την παρουσία στην τετράδα και στα playoffs του πρωταθλήματος.

Οι νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου βρίσκονται στην 4η θέση με 39 βαθμούς και έχουν ματς λιγότερα από τους διώκτες τους, δίνοντας τη μάχη ακόμα και για την 3η θέση που βρίσκεται η Αθήνα ’90. Στους 35 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα και βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Η Σαλαμίνα μπήκε πολύ δυνατά και με τον Τάνκα να είναι σεληνιασμένος, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος. Ήταν αυτός που έκανε το 1-0, ακολούθησε γκολ του Θανασάι, για να πάρει την σκυτάλη στη συνέχεια και να πετύχει ακόμα τρία τέρματα για το 5-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, ο Ζότο έκανε το 6-1 και ο Ερμής έκανε το 6-2 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια αντίδρασης, έβαλαν σε ένα λεπτό δύο γκολ για το 6-4, με τον Τάνκα να πετυχαίνει το έβδομο γκολ της ομάδας του. Ο Ερμής έβαλε πέμπτο παίκτη, μείωσε σε 7-5 και ο Θανασάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Για την ομάδα του Ζωγράφου έβαλε δύο γκολ ο Τσέπας, από ένα οι Κολέντζος και Ζόμπολας και ένα από αυτογκόλ.

error: Content is protected !!