Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Αιαντείου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο Δάσος Κανακίων Σαλαμίνας Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Αιαντείου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο Δάσος Κανακίων Σαλαμίνας
Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Αιαντείου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο Δάσος Κανακίων Σαλαμίνας Τα παιδιά : Γνώρισαν το συναρπαστικό άθλημα mountain bike... Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Αιαντείου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο Δάσος Κανακίων Σαλαμίνας

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Αιαντείου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο Δάσος Κανακίων Σαλαμίνας

Τα παιδιά :

✅Γνώρισαν το συναρπαστικό άθλημα mountain bike στη φύση και ένα από τα καλύτερα τερέν παγκοσμίως λόγω των φυσικών εμποδίων (βράχοι, ρίζες δέντρων κτλ) στον κόσμο.

✅Συνομίλησαν στα αγγλικά με παγκόσμιους πρωταθλητές και τον Ολλανδό χάλκινο ολυμπιονίκη του 2004 Bart Brentjens

✅Έμαθαν για τη διατροφή ενός αθλητή και τις ώρες προπόνησης του. Αναρωτήθηκαν και είδαν πως συνδυάζει ένας έφηβος αθλητισμό και μάλιστα πρωταθλητισμό με το σχολείο και τις σπουδές του. Ζήτησαν τις εντυπώσεις τους από το νησί μας!

✅Δέχτηκαν με χαρά τα δωράκια από την Ελληνική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας kosmoride και τον «Α.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ” ΠΡΩΤΕΑΣ” ( cycling, triathlon) και πολλά πολλά αυτόγραφα!

error: Content is protected !!