ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Με τις ποικίλες ευεργετικές υποσχέσεις του ο κ. Μητσοτάκης, κατορθώνει να έρχεται πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των ελλήνων ψηφοφόρων σύμφωνα... ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Με τις ποικίλες ευεργετικές υποσχέσεις του ο κ. Μητσοτάκης, κατορθώνει να έρχεται πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των ελλήνων ψηφοφόρων σύμφωνα με διάφορες δημοσκοπήσεις, έστω και αν πέφτουν κάπως τα “προ” των τελευταίων κοινοβουλευτικών εκλογών ποσοστά του.

Συνταξιούχοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, σεισμόπληκτοι, βροχόπληκτοι, και οι πάντες όλοι, τον ευγνωμονούν για τις υποσχέσεις του αυτές, οι οποίες αποδεικνύουν, -όπως άλλωστε συνεχώς το δηλώνει-, την προσωπική διάθεσή του να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους τον έχουν ανάγκη.



Σύμφωνα με την μαρτυρία αυτόπτη χειριστή «drone», τεράστιο UFO εμφανίστηκε στον ουρανό της Ουκρανίας και μπροστά στα μάτια του.

 «Ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου λίγο μεγαλύτερο από το Empire State Building στη Νέα Υόρκη αναδύθηκε από τον ορίζοντα της επαρχίας Ντόνετσκ την περασμένη Παρασκευή, αιωρούμενο ένα μίλι από το έδαφος», δήλωσε ο ίδιος στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».



Ευτυχώς το εξωγήϊνο αυτό όχημα,  ούτε αυτόν, ούτε το «ντρόουν» του, απήγαγε, κάτι το οποίο επεχείρησε προχθές μπροστά από ένα Δημοτικό σχολείο στο Μαρούσι μία κυρία,  αρπάζοντας έναν μαθητή της τρίτης τάξης στην αγκαλιά της και βάζοντάς-το στα πόδια. Η παρακείμενη μητέρα το αντελήφθη εγκαίρως, την κυνήγησε και πήρε πίσω το παιδί της, κανείς δεν την συνέλαβε, και όλα τέλειωσαν αισίως με μία ανακοίνωση  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στη Σικελία, ένα γιγαντιαίο, αρχαιοελληνικό άγαλμα ηλικίας, περίπου 2.500 ετών, αποκαταστάθηκε και επέστρεψε στην Κοιλάδα των Ναών,  «την ωραιότερη πόλη των θνητών», κατά τον Πίνδαρο.  Το άγαλμα, ύψους 8 μέτρων, εικονίζει τον Τελαμώνα και κάποτε στήριζε τον δωρικό Ναό του Δία,  κατά την αρχαιότητα, και που δεν έλαβε υπ’ όψιν του ο αρχαιολάτρης Έλγιν.

Γιατροί σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί, κατά πολύωρο χειρουργείο,  αφαίρεσαν 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες από το έντερο ενός άνδρα, ο οποίος επί σειράν εβδομάδων έκανε γούστο να καταπίνει νομίσματα, και αυτά κατά την …εναποθήκευσή τους, σχημάτισαν μεταλλικούς σβόλους κάνοντας τον σταυρό τους.



Όλα καλά με τα τρένα μας, και ενώ αγωνιζόμαστε να μην επαναληφθεί αυτή  αποφράς τραγωδία των Τεμπών, ήδη προχθές, ένα ακόμη τρένο δρομολογίου Θεσσαλονίκης-Λαρίσης, έμεινε χωρίς φρένα ενώ κυλούσε επάνω στις ράγες, και το κατέπνιξαν καπνοί αγνώστου αιτίας, ενώ κατατρομοκρατημένοι οι επιβάτες το εγκατέλειψαν.

Όσοι από εμάς παραπονιόμαστε για την ακρίβεια και την φτωχοποίησή μας, ας σταματήσουμε και σε αυτό: Κατά 22% αυξήθηκε κατά το 2023 ο τζίρος σε καλλυντικά και αρώματα. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά και η γοητεία μας, πάνω από όλα και υπέρ άνω χρημάτων.

Τελευταία δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέφανου Κασσελάκη: «Είμαι υπερήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΕ». Οπωσδήποτε για τον ανανεωμένο, -θα εννοεί-, τον οποίον ο ίδιος αγωνίζεται να διαμορφώσει εκ ριζών, και όχι για τον παλιό που διασκορπίστηκε εδώ κι εκεί.

error: Content is protected !!