ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Παρήγορο είναι να ακούς καλά νέα για όσα μπορεί να ακολουθήσουν, και εκ των οποίων αρκετά είναι προς όφελός σου.... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Παρήγορο είναι να ακούς καλά νέα για όσα μπορεί να ακολουθήσουν, και εκ των οποίων αρκετά είναι προς όφελός σου. Περί ενός μακρύ καταλόγου αναμενομένων, διαβάζω στις εφημερίδες και οφείλω να πω πως χαίρομαι.

Συζητείται το ενδεχόμενο να στρατεύονται πλέον στην Ελλάδα και οι γυναίκες εθελοντικά, ενώ η πιθανή θητεία των ανδρών να πέσει στους εννέα μήνες.

Με τα μούτρα έχουν πέσει στις έρευνες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες, προκειμένου να παράγουν, -ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά-, 105 διαφορετικά φάρμακα αδυνατίσματος,



Πρόωρη σύνταξη για καμιά σαρανταριά χιλιάδες υπαλλήλους βρίσκεται δρομολογείται εντός του 2024, ενώ θα υπάρξουν και νέα «εφ΄ άπαξ» για 402. 846 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.

Για μία ακόμη φορά, φαίνεται πως έρχονται αλλαγές στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ θα ιδρυθούν τελικά τα ξένα Πανεπιστήμια στην χώρα μας, αλλά κατασκευάζεται και πλατφόρμα για πάταξη της βίας στα σχολεία, ώστε οι γονείς να καταγγέλλουν τα γεγονότα.



Το τέλος του κόσμου, -ανακάλυψαν δια της μεθόδου των πιθανοτήτων και λένε οι επιστήμονες-, θα επέλθει σε 5,5 δισεκατομμύρια χρόνια, όταν πάψει να καίγεται να φωτίζει ο ήλιος με αποτέλεσμα να παγώσει η Γη.

Έμπροσθεν των θυρών και οι ευρωεκλογές, και τα πολιτικά κόμματα ανησυχούν.

Έρχονται και 3820 θέσεις μονίμων και εποχικών υπαλλήλων, καθώς και ερειπωμένα σπίτια που ανήκουν στο Δημόσιο και θα δοθούν σε 20.000 δικαιούχους, ήτοι άστεγους και πάμπτωχους.

Τέλος, παρήγορο είναι και το να έρχονται στα αυτιά μας καλά νέα.



error: Content is protected !!