Σπουδαίο διπλό η ΑΕΚ στη Σαλαμίνα στα τελευταία λεπτά Σπουδαίο διπλό η ΑΕΚ στη Σαλαμίνα στα τελευταία λεπτά
Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ που πέρασε από τη Σαλαμίνα με σκορ 6-4 κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος... Σπουδαίο διπλό η ΑΕΚ στη Σαλαμίνα στα τελευταία λεπτά

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ που πέρασε από τη Σαλαμίνα με σκορ 6-4 κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Η Ένωση τα έδωσε όλα κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα, ιδίως στην έδρα της και παρά τις απουσίες της, κατακτώντας το τρίποντο με το οποίο επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ΑΕΚ έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι, εντός έδρας με τον Ερμή Ζωγράφου, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα πάρει τους 3 βαθμούς άνευ αγώνος, καθώς η Λαμία έχει αποσυρθεί.

Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό της Σαλαμίνας, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον Ντάντη, αλλά τρία λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε από τον Κοροβέσι. Ο Ταρνανίδης διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης στο 7’, ωστόσο τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε το 2-2 με τον Χατζηφωτίου, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, η Σαλαμίνα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 22’ με τον Τάνκα, αλλά ο Ντάτης στο 27’ ισοφάρισε και ο Τροβάτο στο 33’ έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ.

Η Σαλαμίνα πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, ισοφάρισε σε 4-4 με δεκάμετρο του Τάνκα, αλλά η ΑΕΚ στο 38’ πέτυχε γκολ. Ο Φίτο σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Σαλαμίνας και ο Δικέφαλος βρέθηκε ξανά σε θέση οδηγού.

Η Σαλαμίνα επέλεξε να παίξει με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο λεπτό και χωρίς τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ ο εκμεταλλεύτηκε και ο Ντάτης δύο δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 6-4.

error: Content is protected !!