ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Καλό είναι να αποδεχόμαστε, παραδεχόμαστε απέναντι στους άλλους και εξομολογούμαστε τα λάθη μας, και φυσικά πάντα με την πρόθεση να... ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Καλό είναι να αποδεχόμαστε, παραδεχόμαστε απέναντι στους άλλους και εξομολογούμαστε τα λάθη μας, και φυσικά πάντα με την πρόθεση να διορθωθούμε.            

Παράδειγμα, η εξομολόγηση, -αυτές τις ημέρες-, του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξομολογήθηκε τις λανθασμένες ενέργειές του ως προς το θέμα της Novartis τις τηλεοπτικές άδεις, τις οποίες παρεχώρησε.



Στην Αυστραλία τώρα, όπου κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, είχαν ληφθεί, ίσως τα αυστηρότερα μέτρα του κόσμου, προχθές ο λοιμοξιολόγοι και πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος, δήλωσε ενώπιον Δικαστηρίου τα εξής: «Εμείς προωθήσαμε τα εμβόλια, αλλά αυτές τις εντολές είχαμε. Ναι, νομίζω ότι κάναμε λάθος».

Σύμφωνα με νέα ανακάλυψη, την οποία επέτυχαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Columbia, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, τα δακτυλικά αποτυπώματα των χεριών των ανθρώπων, παύουν να είναι «μοναδικά». Λάθος, πιστεύαμε μέχρι τώρα και ποιος ξέρει πόσους μπορεί να χαντακώσαμε!



Λάθος έκανε προχθές η ΕΛΣΤΑΤ και ανακοίνωσε πως οι άνεργοι στην Ελλάδα, κατά μήνα Ιανουάριο του 2024, ήσαν 495. 132, την στιγμή κατά την οποία οι καταγεγραμμένοι είναι 1. 039, 475. 475 ήτοι υπολείπονταν άλλοι 544. 347.

Από λάθος, φαίνεται, στην Κρήτη, ένας ασθενής υπέβαλε αίτηση να χειρουργηθεί το 2021, αλλά έφτασε στο 2024 και περιμένει ακόμη. Μετά την διαμαρτυρία του σε τηλεοπτικό κανάλι, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους απάντησε πάραυτα στην καταγγελία, λέγοντας:

«Αυτό που περιέγραψε δεν είναι αποδεκτό για κανέναν. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε την καταγραφή, την εκκαθάριση από τις λίστες, για να δούμε τους πολίτες τους οποίους περιμένουν. Βρισκόμαστε στο σημείο που ξεκινά η διαδικασία των απογευματινών χειρουργείων για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα. Αυτές οι περιπτώσεις θα απορροφηθούν από τα απογευματινά χειρουργεία. Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα».

Ευτυχείς, λοιπόν, όσοι περίμεναν και ζουν ακόμη.

Άλλωστε τα λάθη, ανθρώπινα είναι.



error: Content is protected !!