ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πολλά τα όσα συμβαίνουν καθημερινώς στον κόσμο μας, κι εμείς τα παρακολουθούμε άλλοτε απαθείς, άλλοτε τρεμάμενοι, κάποτε αγανακτισμένοι, ενίοτε φοβισμένοι,... ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πολλά τα όσα συμβαίνουν καθημερινώς στον κόσμο μας, κι εμείς τα παρακολουθούμε άλλοτε απαθείς, άλλοτε τρεμάμενοι, κάποτε αγανακτισμένοι, ενίοτε φοβισμένοι, αλλά και με εύθυμη διάθεση, όσες φορές μας εκπλήττουν με την διάθεση χιούμορ που κρύβουν μέσα τους.

Ας σταματήσουμε σήμερα στα τελευταία, τα οποία αναλόγως θα διαμορφώσουν και την διάθεσή μας.



Κυνήγι μαγισσών για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη, καταγγέλλοντάς-τον για το ότι ως πολιτικός δεν δικαιούται να μετέχει εμπορικών εταιριών. Στις ΗΠΑ, βλέπεις τα πράγματα έχουν αλλιώς και ο μίστερ Τραμπ έχει πολλές εταιρείες, όπως και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Πάντως ο διωκόμενος απάντησε πάραυτα πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Πανελλήνιος ξεσηκωμός μεθαύριο Παρασκευή από τους φοιτητές για την ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, για τα οποία ήδη υπάρχει η απόφαση. 

Δεν θα γευματίσει, κατά την Κυριακή της Ορθοδοξίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αρχιεπίσκοπος, στεναχωρημένος γιατί δεν ακολούθησε την στάση του απέναντι στον γάμο των ομοφυλοφίλων.



Κατοχυρώθηκε η 13η σύνταξη στην Ελβετία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην οποία κόπηκε πριν χρόνια, κατά τα μαύρα χρόνια των «μνημονίων» και …αιωνία της η μνήμη!

Τί και αν γέρασε ο Μπάϊντεν, -όπως είπε η ίδια-, η κυρία Χίλαρι Κλίντον προτρέπει τους Αμερικανούς να τον ξαναψηφίσουν και όλο και κάποιος θα βρίσκεται δίπλα του να τον  συμπαραστέκει.

Πρώτη χώρα η Γαλλία, η οποία νομιμοποιεί τις αμβλώσεις, καίτοι έχει δημογραφικό πρόβλημα.

Νέο κόμμα ίδρυσε ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ και άλλα προετοιμάζονται κατά το «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε».



Καθότι με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης κατεβαίνουν κατακόρυφα οι τιμές στα σούπερ-μάρκετς, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με ηλικιωμένη κυρία σε ένα από αυτά και την προέτρεψε να αγοράσει καλλυντικά.

Η ΔΥΠΑ, ετοιμάζει έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ για 50.000 ανέργους, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα που θα αφορά «πράσινες δεξιότητες».

Ξεκινούν να λειτουργούν τα απογευματινά χειρουργεία, αμέσως μόλις στελεχωθούν από χειρουργούς, αναισθησιολόγους και υγειονομικό προσωπικό.

Έπεσαν οι πλατφόρμες του Ίντερνετ στην Δυτική Ευρώπη, καθώς τίποτε δεν είναι απόλυτο και όλα υπόκεινται σε φθορές και λάθη.

Τρέχουν καθημερινώς τα νέα, αλλά πού να τα προλάβεις και όλα;

error: Content is protected !!